Loretukash25 parašė:
Sveikos merginos. Pasidare idomu ir man. Menesines veluoja 5 dienas, pilvo apacia maudzia, krutine labai jautri ir skaudanti. Testa dariausi pries 3 dienas. Neigiam…
Sveiki. Ką skydliaukėje turit? Viskas įmanoma.
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįLoretukash25 parašė:
Sveikos merginos. Pasidare idomu ir man. Menesines veluoja 5 dienas, pilvo apacia maudzia, krutine labai jautri ir skaudanti. Testa dariausi pries 3 dienas. Neigiam…
Sveiki. Ką skydliaukėje turit? Viskas įmanoma.
Sveiki gal kas gali parekomenduoti koki testa kurie yra tikrai jautrus ir nebutina butu darytia su rytiniu slapimu nors zinau kad tai rodytu patikimiausia varianta. Menesines turetu pasirodyt tik rytoj bet esme kad jau kelias dienas negaliu nei dienos be silkes ir stiklainiuko marinuotu agurku🤦♀️ ko anksciau nereikedavo uztegdavo i metus karta pavalgyt per sventes
plius kamuoja lengvas pilvo maudimas krutine jautresne nei pms rytais net prisuliesti neimanoma toks jausmas kad visa pabringus ir kaista
Sveiki.
Veluoja jau 10 d.
11.27 testas ryte rodė "vaiduokliuką".
11.27 Ginekologė per abu echo nieko nematė, pasidariau kraujo tyrimą - 155.
12.02 Ginekologė nieko vis dar nemato, kraujo tyrimo nebedarė, paskyrė vizitą 12.15
12.03 Pakartosiu testą ryte ir eisiu pakartotinai pasidaryti kraujo tyrimus privačiai, sužinot dėl HCG augimo.
Praėjusį ciklą taip pat vėlavo apie 6 d., testai rodė teigiamus, tačiau susirgau, ginekologė įtarė, kad negimdinis.
Šiaip savijauta gera, kartais pamaudžia pilvo apačią, lyg ir krūtinė jautresnė pasidarė, nugaros apačios skausmas gal labiau suūmėjęs. Tepliojimų nepastebėjau, bet dabar sunku ką ir bepasekt, kai didelis noras ir jaudulys viska maišo galvoje.
Paaiškinkit, nuraminkit, padrąsinkit mane, nes nelabai man aišku, ar tikėtis blogiausio ar vis dėl to dar anksti nerimauti. ❤️ Ačiū.
Alynaxixi parašė:
Sveiki.
Veluoja jau 10 d.
Kada buvo paskutiniu mėnesiniu pirma diena?
julyp parašė:
Kada buvo paskutiniu mėnesiniu pirma diena?
Spalio 20 d.
Alynaxixi parašė:
Spalio 20 d.
Tai maždaug 6 savaites dabar. Gali nematyt, man abu kartus pamate tik 7 savaitę
julyp parašė:
Tai maždaug 6 savaites dabar. Gali nematyt, man abu kartus pamate tik 7 savaitę
Dėkui už Jūsų žinutę. Ir aš taip manau, bet ginekologė gan negatyviai šneka, pabrėžia dėl to prieš tai buvusio persileidimo, kad labai nedžiūgaučiau, po pirmo vizito net pasakė, kad testų nebesidaryčiau (priežasties nesupratau). Pirmą nėštuma jauna buvau, nesekdavau mm, tai viena kart pasidariau testą, parodė "vaiduokliuką" ir po 2 ar 3 sav. Patvirtino ir merginai jau tuoj 7 metai
O čia taip sudėtingai viskas..
Alynaxixi parašė:
Dėkui už Jūsų žinutę. Ir aš taip manau, bet ginekologė gan negatyviai šneka, pabrėžia dėl to prieš tai buvusio persileidimo, kad labai nedžiūgaučiau, po pirmo vizit…
Ar nemato visai nieko? Ar mato jau ta vadinama "tuščia namuką"?
julyp parašė:
Ar nemato visai nieko? Ar mato jau ta vadinama "tuščia namuką"?
Cituoju jos įvertinimą:
"PILVAS- MINKŠTAS.
UG( VAG): ENDOMETRIUMAS- 2,55, JAME- ECHOGENIŠKAS RUOŽELIS, PRIEDAI- BE DARINIŲ, LAISVO SK.MAŽ.D.NĖRA"
Rodė echo, kad yra kaip tuščia ertmė - echogeniškas ruoželis.
Įrašas perkeltas iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Sveikooos. Tom kuriom 4-5 savaites, kokius simptomus jaučiat ? :))
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai