Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.07.25)
Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.07.25)
Giedrė. parašė:
Ar kartojot testus šian?![]()
Kartojau, melagėlis livsane buvo🙂 sheino tušti, na ryt jau lemtinga diena😀
RauDonoji parašė:
Bet livsane buvo vieni is patikimiausiu 😮 siam ciklui ir as is shein uzsisakiau ov testus ir nt. bet idomu ar spes ateiti
Pupsika parašė:
Bet livsane buvo vieni is patikimiausiu 😮 siam ciklui ir as is shein uzsisakiau ov testus ir nt. bet idomu ar spes ateiti
Na matėt srovinį mano, tai per 2d būtų parodęs sheino, šiandien atsiimsiu siuntą užsisakiau dar kelis livsane srovinius. Ryt 10dpo, ciklo pabaiga, temperatūra dar nekrenta. Turbūt per paskutinius metus neesu turėjusi 26d ciklo😄 šiand jau 26cd, bet čia ov kalta 😄
Sveikutes, mačiau užarchyvuotoje temoje buvo kalbama apie prausiklius.. aš irgi naudojau, bet viska mečiau, gavau patarimą geriau praustis tik su vandeniu, tai kai mečiau prausiklius irgi baisiai išsibalansavo ph, prasidėjo niežėjimas ir nuejus pas gine rado pienlige, greit išgydė su vaistais, tuo metu buvo ovuliacija, bet gine liepė visus planavimus stabdyti, tai taip ir padarėm. Laukiu dabar ovuliacijos kitą savaitę
Pupsika parašė:
O kelinta jum cd?
RauDonoji parašė:
Taip, laukiam ryt
jus kantri, kad perkat tokius pat testus, kur jum meluoja
Giedrė. parašė:
O kelinta jum cd?![]()
Toks ten ir melagis😄 vos įžiūrima
RauDonoji parašė:
Na matėt srovinį mano, tai per 2d būtų parodęs sheino, šiandien atsiimsiu siuntą užsisakiau dar kelis livsane srovinius. Ryt 10dpo, ciklo pabaiga, temperatūra dar n…
Čia kaip man, kad aš neturėjus 26 cd 🤣Tik man is tos puses, kad man per trumpas ciklas 🤭
Giedrė. parašė:
O kelinta jum cd?![]()
Man 5CD. Ana cikla ov anksti buvo 13cd. Bet nezinau kaip bus si cikla 🤷🏻♀️
Pupsika parašė:
Man 5CD. Ana cikla ov anksti buvo 13cd. Bet nezinau kaip bus si cikla 🤷🏻♀️
Nu čia nenuspėsi. Pas mane svyruoja
tai anksčiau, tai vėliau.. šį kartą buvo vėliau
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai