Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.05.16)
Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.05.16)
pupsika parašė:
Kai dukros laukiausi, tai buvo pats pirmas nestumo pozymis ( dar testo nebuvau dariusi ) 🤣
Bet toks įdomus jausmas to tempimo, kad net nežinau kaip tiksliai išsireikšti😀
Labas rytas. Vakar vakare pagadinau dar ov testą tai jau beveik baltas buvo, vos vos linija matėsi. Tai laukiu dabar mm. Jaučiu kaip pilnėja krūtinė ir speneliai jautrus darosi. Vakar pilvo apačią jaučiau. Pagal viskas šiandien 3-4dpo. Daugiau nieko. Šiandien važiuoju tvarkytis nagų 😁 rytoj palaukiam su baidarėmis. Gal pavyks pamiršti tos testus 😁
KristiMM parašė:
Dėl kavos pritariu, kai su dukra pastojau nuo pat pradžių nebegalėjau gerti ir neskanu ir smirdėjo 😆 po kokių 4 mėn. jau tapo skanu, tai pradėjau gerti be kofeino kavą 😊
Ir labas rytas visoms 😊 man šiandien dar nepramušė, tai gaunasi 1-3 d vėluoja. Tik trečia diena nugarą paskauda, pilvą, dubenį, kirkšnis maudžia. Dar taip ilgai nebuvę prieš mm 🫣 dar pasidariau testą livsane, nu pas mane panašiai kaip pas pupsika, lyg kažką įžiūrėjau, bet kad net nufotkint neišeina 😆 tai vertinu kaip neigiamą, jei net fotikas nemato, tai gal tik vaidenasi 🙈
Lainė123 parašė:
Maniosime, dar manau anksti testui buvopasidaryk kokį sekm, aš tyrimo atsakymo negausiu dar
turi šiandien laboratorija man paskambint
Ech nežinau net su tais testais 😁 kai aš tokia nekantri pasitestuosiu dar 🥹 tik va atrodo žinau, kad nepavyko 😅 bet va jaučiu pastovų tempimą dešinėje pusėje nuo vakar vakaro, tai gal dar yra šansų 😅 kaip tau pojūčiai? O su tais tyrimais tai kosmosas, vistiek norisi greičiau gauti, tampo nervus 😄
KristiMM parašė:
Tai tiksliausia turbūt ir būtu tempimas,nes taip ir yra. Kaip skaičiau,tempiasi gimdą laikantys raiščiai,todėl ir juntami tokie pojučiai. 🙂
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai