Džesikė parašė:
Sveikos. Sveikinu su vaiduokliuku🥰
Šiąnakt buvo sapne stresiuko, sapnavau, kad noriu pasidaryti testą, bet labai nori…
Puikus pvz. kaip OT ryškumas šauna. Ir kaip nereik panikuot jei blanki. Nes kitą dieną jau gali būt va 🙂
Džesikė parašė:
Šiąnakt buvo sapne stresiuko, sapnavau, kad noriu pasidaryti testą, bet labai nori…
Puikus pvz. kaip OT ryškumas šauna. Ir kaip nereik panikuot jei blanki. Nes kitą dieną jau gali būt va 🙂
Saulė Danguj parašė:
Tikrai, visiškai nesitikėjau tokio pokyčio. Dar galvojau šiandien vakare su draugais bus galima pasimėgauti kepta duona su alumi. Deja😀
Saulė Danguj parašė:
Maniškiui sausį 37, irgi pasakojau. 😃 Sakau per maždaug 30d (mano atveju buvo 60d.) realiausios dienos pastojimui tik kokios 5. Pasakojau kaip vaikui, kaip kiaušinė…
smagūs tokie pokalbiai
maniškiui 30 sueis kitą mėn
Džesikė parašė:
Tikrai, visiškai nesitikėjau tokio pokyčio. Dar galvojau šiandien vakare su draugais bus galima pasimėgauti kepta duona su alumi. Deja😀
Man gerai kad jau mm tai galiu sau leisti rytoj su baidaremis pagurkšnoti 😁 bet va idomu visos atsisakėte pilnai alk per planavimą? Nes mes jau planuojame virš metų ir jau leidžiu sau 🙃😁 pirmus mėnesius buvau pilnai atsisakiusi nes maniau kad va va kibs o dabar jau 🙄😁
Džesikė parašė:
Tai galit mėgautis, juk saikingai. Ne NT teigiamas. 🙂
Lainė123 parašė:
smagūs tokie pokalbiaimaniškiui 30 sueis kitą mėn
![]()
Ar vyrui 37m pasakoji apie moters ciklą ar dukrai 12m 😃 nerealiai 😃😃😃
Maniosime parašė:
Aš tai vakar vyrui papasakojau apie savo ciklą ir kaip moteris pastoja 😂😂😂 nes mano vyrui tuoj 35 m. vakar kalbant apie vaikus pasakė, kad galvojau bet kada užtenka…
Maniosime parašė:
Aš tai vakar vyrui papasakojau apie savo ciklą ir kaip moteris pastoja 😂😂😂 nes mano vyrui tuoj 35 m. vakar kalbant apie vaikus pasakė, kad galvojau bet kada užtenka…
Jus jau 11 men bandot ir jis tik db viska suzinojo 😅
Lainė123 parašė:
aš pasakojau jam, kai nustojau gerti KT, nes jis galvojo, kad čia bet kada galimatada kaip po kelių mėn nepavyko, vėl pasakojau, ir dabar kaip užsisakiau pgr, v…
Geras 😂😂
Džesikė parašė:
As sakiau, bet gal ne taip supratot, su tokiu testu pas mane dar ilgsi ryskeja, nes as zinau, kad pas mane ilgai noksta tas folikulas
Va 4 diena toks pat testukas
O jums linkiu stipraus spermiuko ir lengvai prieinamos kiausialastes :)))
Smurfetta3 parašė:
Man gerai kad jau mm tai galiu sau leisti rytoj su baidaremis pagurkšnoti 😁 bet va idomu visos atsisakėte pilnai alk per planavimą? Nes mes jau planuojame virš metų…
Aš atsisakius, jau kokį pusmetį negeriu. Bet čia ne dėl planavimo, o tiesiog dėl sveikatos ir savijautos 😊 net ne aš atsisakiau, o pats organizmas nebepriima 😆 jei saikingai vartojat, nemanau, kad būtina atsisakyti, juk planavimas gali užtrukti, o gyvenimą gyventi ir juo džiaugtis reikia 😊 aš kaip tik su dukra kai pastojau, tai tą mėn. buvo atostogos, baliukai, pirtys, daug alkoholio ir tas nesutrukdė, nors buvo bandyta jau 15 ciklų 🥂😊
Smurfetta3 parašė:
Man gerai kad jau mm tai galiu sau leisti rytoj su baidaremis pagurkšnoti 😁 bet va idomu visos atsisakėte pilnai alk per planavimą? Nes mes jau planuojame virš metų…
buvau visiškai atsisakiusi 4mėn, bet ir nenorėjau, tada atėjo vasara, norėjau jau, bet laikiau save, paskui sudirbau su galva, kad kodėl aš save taip spaudžiu, gi negeriu kiekvieną dieną ir net ne kiekvieną savaitgalį, į mėnesį kartą, ir dabar nebespaudžiu savęs, liepos mėn nei gurkšnio neturėjau, o va šiandien noriu
tik turiu tą kitą stiprią priklausomybę, tai icos, va šitą reikėtų atsisakyt, sakiau tik pamačius teigiamą, išmesiu
Lainė123 parašė:
buvau visiškai atsisakiusi 4mėn, bet ir nenorėjau, tada atėjo vasara, norėjau jau, bet laikiau save, paskui sudirbau su galva, kad kodėl aš save taip spaudžiu, gi n…
Aš turėjau ir ilgai priklausomybę cigaretėm, gal net labiau tiems woop'ams. Vis neišeidavo mesti, galvojau kaip čia bus kai pastosius. Bet kai pastojau, tai viską mečiau be klausimų, net norėdama nebūčiau parūkius, nes smirdėjo ir pykino 😆 tai dabar sėkmingai neberūkau jau kokie 3 metai, nors kartais dar sapnuoju, kad skaniai patraukiu, bet realybėj, tai baisiai smirda, fui 😆
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai