gabiju parašė:
Labukas. Pirma kart pasidariau testeros ov testa, ar cia skaitosi teigiamas jau?
Jau galit darbuotis 😊 Gal dar minimaliai truksta, bet cia ir valandos begyje gali buti pats pats pikas 👌
gabiju parašė:
Labukas. Pirma kart pasidariau testeros ov testa, ar cia skaitosi teigiamas jau?
Jau galit darbuotis 😊 Gal dar minimaliai truksta, bet cia ir valandos begyje gali buti pats pats pikas 👌
gabiju parašė:
Vakar vakare buvo myliukas, siandien nemanau kad iseis ziauriai pavargusi esu tai tikiuosi kad uzteks vakarykscios dozes 🫣😄
Na sako trys dienos prieš jau yra vaisingos
Smurfetta3 parašė:
9dpo 🫢 jau virs metu be rezultato 🙄
Ir atrodo baltas bet iš didelio noro matau lyg kažkokį šešėlį 🙄 pasakykite kad tik…
Nu toks itartinas, uzsisviesinau tel max, kad tikrai matyciau, bet vistiek nesuprantu 🤭 lauksim ryt pakartojimo, linkiu, kad jau neabejotinas išlįstu 🤗
Labas rytas, busimos ir esamos mamytes. 10dpo
Si kart jau ir per stikleli mates bet vistiek pasirinkau isardyma geresniai kokybei gaut😅. Maciau kazkuri nare klause del simptomu 9-14dpo. Tai viskas ka jauciu tai issiputusi pilva del viduriu uzkietejimo vis silpnai dilgcioja ypac susilenkiant ar sedint. Burnoj toks sleikstulio jausmas lyg tuoj vemsi bet nevemi, krutine man jau nuo 1dpo jautri, o siaip prasidejo nestukiu sloga.. 🥹🩷
LadyBubu parašė:
Taip atrodo išdžiuvęs 🤭🫣
Aš manau, kad jau galima sveikinti 😊 nes nu cia per rausvas melagis butu
Busimoji000 parašė:
Labas rytas, busimos ir esamos mamytes. 10dpo
Si kart jau ir per stikleli mates bet vistiek pasirinkau isardyma geresniai kokybe…
Kaip 10 dpo tikras ryskuolis 😊 as pamenu 10 dpo vos vos imaciau vaiduokli 😀
LadyBubu parašė:
Taip atrodo išdžiuvęs 🤭🫣
Gal brangesni pasidarikyke labai jau gražus vaiduokliukas;)
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai