Hedgehog parašė:
Ačiū. Linkiu jums didžiausios sėkmės! Ir jei planuojat, kad kuo greičiau pasisektų ir būtų viskas kuo puikiausiai
Ačiū! Kad kuo greičiau viskas pasibaigtų ir nenuleiskite rankų!
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįHedgehog parašė:
Ačiū. Linkiu jums didžiausios sėkmės! Ir jei planuojat, kad kuo greičiau pasisektų ir būtų viskas kuo puikiausiai
Ačiū! Kad kuo greičiau viskas pasibaigtų ir nenuleiskite rankų!
Hedgehog parašė:
Gal dar bus aktyvių? Šiandien sužinojau, kad nėštumas nesivystantis. Turėjo būti 9 savaitės ir 2 dienos, o sustojęs 7 savaitės ir 3. Sunku beprotiškai. Gydytoja par…
Man daktarė leido laukti kol savaime pradės valytis. Buvau taipogi po FET. Vizitą turėjau pirmadienį,patvirtino,kad tikrai nesivysto. Nutraukus vaistų leidimą prasidėjo kraujavimas ketvirtadienį(Aš prieš vizitą jau progesterono nesileidau ir nesidėjau žvakutės,nes buvau nusiteikus šitam dalykui norėjau,kad greičiau kraujuoti pradėčiau.) Kraujavau 12 dienų,Viso ciklas truko 28cd. Antrą kraujavimo dieną man buvo blogiausia,nes krito dideli krešuliai ir stipriai spazmavo. Tą visą ciklą vis patepliodavo,o kai sekantis prasidėjo vėlgi daugokai kraujavau ir su mažesniais krešuliais. Po jo turėjau vizitą sakė sulaukti sekančių mėnesinių per kurias trumpai jau kraujavau ir pagaliau buvo viskas gražiai atsistate. Tai skaityk prireikė to vieno kraujavimo ir dviejų ciklų,kad organizmas pats susitvarkytų. Labai užjaučiu,kad tenka tą praeiti. Apkabinu..
Svajoklė777 parašė:
Man daktarė leido laukti kol savaime pradės valytis. Buvau taipogi po FET. Vizitą turėjau pirmadienį,patvirtino,kad tikrai nesivysto. Nutraukus vaistų leidimą prasi…
Ačiū jums labai! Labai tikiuosi, kad nėštumas nedidelis ir viskas praeis sklandžiai. Ryt vykstu į ligoninę ir spręs ką daryti. Labiausiai bijau kad po vaistų nereiktų valymo. Tada jau geriau iškart valymas.
Visiems skirtingai vyksta. Neatspėsi kaip sureaguos ir susitvarkys organizmas.
Bet linkiu kuo lengvesnio ir greitesnio veiksmo visoms kas susiduria su tokia bėda ✊
Man nustojus progesterono žvakutes jau sekančią dieną pradėjau po truputi kraujuoti. O po 2 dienų jau pilnas su krešuliais prasidėjo kraujavimas. Trūko jei gerai pamenu virš savaitės tai tikrai. 2-3 dienas stipriau, o tada tik tepliojimai nedideli.
Po mėnesio jau atėjo ir mėnesinės.
Savaime viskas išsivalė. Tai pasisekė ir neprireikė nei medikamentų, nei kito įsikišimo.
Dominika777 parašė:
Visiems skirtingai vyksta. Neatspėsi kaip sureaguos ir susitvarkys organizmas.
Bet linkiu kuo lengvesnio ir greitesnio veiksmo visoms kas susiduria su tokia bėda…
Šiandien buvau apžiūrai. Rekomendavo palaukt dar kad nors kiek pradėtų kraujuot ir atvykt tada jau. Tas laukimas labai sunkus. Bet tikiuosi nesunkiai praeis viskas. Jau esu turėjus persileidimą 15 sav su komplikacijom, tai baime didelė.
Hedgehog parašė:
Šiandien buvau apžiūrai. Rekomendavo palaukt dar kad nors kiek pradėtų kraujuot ir atvykt tada jau. Tas laukimas labai sunkus. Bet tikiuosi nesunkiai praeis viskas.…
15 savaičių jau nemažas neštumas
Linkiu kad viskas praeitų sklandžiai, greitai ir be komplikacijų 🙏
Dominika777 parašė:
15 savaičių jau nemažas neštumas![]()
Ačiū jums labai❤️
Spindulėliss parašė:
itariamas ir man nesivystantis. Tik 5-6 sav.
Sveiki, mano atveju davė nedarbingumą 2 savaitėms po medikamentinio, tačiau pas mane vaisius buvo beveik 12 savaičių dydžio, o nėštumo trukmė gal 16 savaičių (tiksliai nebepamenu).
Spindulėliss parašė:
itariamas ir man nesivystantis. Tik 5-6 sav.
Man buvo 2019 dave savaite prieš abrazija vos ne kas labai keista o realiai kita diena po operacijos turėjau jau į darba eit bet gerai kad vadoves supratingos pasitaikė tai už mane kolege padirbo tai dar pora dienu gavau ,,atsigauti''
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai