Camile3 parašė:
Sveikos, ar buvo kam nors tokia patirtis, kad gydytoja neteisingai nustatė nesivystantį nėštumą? Nuvykau 7+4 sav. embrionas pagal matavimus atitiko 6+4 dienas, šird…
Jeigu nepasitikit gydytoja galit dar kitur nueiti pasitikrinti
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįCamile3 parašė:
Sveikos, ar buvo kam nors tokia patirtis, kad gydytoja neteisingai nustatė nesivystantį nėštumą? Nuvykau 7+4 sav. embrionas pagal matavimus atitiko 6+4 dienas, šird…
Jeigu nepasitikit gydytoja galit dar kitur nueiti pasitikrinti
Camile3 parašė:
aš vykčiau privačiai dar po keletos dienų, jei galit sau tai leisti nuvykite, bus ramiau jums..
Camile3 parašė:
Panašus laikas ir pas mane buvo atvykus į vizitą 7sav. 3d. O rodė 6sav. Ir kelios dienos. Paskyrė vizitą po savaitės turbūt,bet aš paprašiau,kad mane priimtų daktarė ankščiau praėjus 5 dienoms nes supratau,kad nebesivysto tikrai. Vis dėl to patvirtino 8 sav. Kad nėra kraujotakos ir nebesivysto. Kadangi darytas pagalbinis nutraukus progesteroną prasidėjo kraujavimas po 4 dienų. Išsivalė viskas per du ciklus. Kadangi mano simptomai dingo tai aš jaučiau,kad ne prieš gerą. Kad ir kaip gaila buvo man pasitvirtino nesivystantis nėštumas.
Gal dar bus aktyvių? Šiandien sužinojau, kad nėštumas nesivystantis. Turėjo būti 9 savaitės ir 2 dienos, o sustojęs 7 savaitės ir 3. Sunku beprotiškai. Gydytoja parašė siuntimą medikamentiniam valymui. Vaistų pagalba. Buvo 4 ivf ir 7 fet. Pastangų įdėta nežmoniškai daug. Gal kas turit rekomendacijų ar laukti natūraliai ar daryt tą medikamentinį? Per kiek laiko nuo išsivalymo prasidėjo mėnesinės normalios? Ar labai viskas sutriko? Pastot pati net nesvajoju, vienas kiaušintakis pašalintas. O ta kiaušidė kur kiaušintakis yra daktarai sako tinginiukė. Amžius irgi jau sako neįmanoma-44. Latvijos medikai sako bandyt po pirmų mėnesinių galima dar ivf. Tai įdomu kokios patirtys? Ar labai baisiai ir skausmingai kraujavot kai prasidėjo persileidimas. Ačiū už pasidalinimą patirtim.
Hedgehog parašė:
Gal dar bus aktyvių? Šiandien sužinojau, kad nėštumas nesivystantis. Turėjo būti 9 savaitės ir 2 dienos, o sustojęs 7 savaitės ir 3. Sunku beprotiškai. Gydytoja par…
Sveika, labai užjaučiu.. stiprybės, kai sužinojau, kad nebesivysto (2savaites jau nebesivystė) pasirinkau medikamentinį valymą, kitą dieną namuose sugėriau tabletes, kiek čia buvau skaičius prisiruošiau blogiausiam, bet man buvo labai švelniai. kitą dieną vykau į priimamajį nes buvo pastrigę nėštumo audiniai, dar suleido skatinačius gimdą susitraukinėti, po kelių sav ginė patikrino, kad likę audinių, tai vykau atlikti abraziją.
jei žinočiau kad tikrai pavyks medikamentinis - daryčiausi ir vėl jį, bet man nepavyko, tai vietoj to, mėnesį laiko užtruko visas šitas reikalas.. bet kiek esu skaičiusi, kad ne visom suveikia medikamentinis ir po to vis tiek prireikia abrazijos..
karkar_ parašė:
Sveika, labai užjaučiu.. stiprybės, kai sužinojau, kad nebesivysto (2savaites jau nebesivystė) pasirinkau medikamentinį valymą, kitą dieną namuose sugėriau tabletes…
Va šito ir bijau. Kad nereiktų dvigubai visko iškentėt. Tikiuosi pavyks medikamnetinis. Seniai jums buvo? Per kiek laiko ciklas atsistatė?
Hedgehog parašė:
Va šito ir bijau. Kad nereiktų dvigubai visko iškentėt. Tikiuosi pavyks medikamnetinis. Seniai jums buvo? Per kiek laiko ciklas atsistatė?
man po 32 dienų, įprastai mm 28-29d. prieš 3 mėnesius
karkar_ parašė:
man po 32 dienų, įprastai mm 28-29d. prieš 3 mėnesius
Ačiū. Linkiu jums didžiausios sėkmės! Ir jei planuojat, kad kuo greičiau pasisektų ir būtų viskas kuo puikiausiai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai