Puikiausioji parašė:
Wow! Kada pagavot?
Šiandien ryte , ryt mm turėtų būti
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįPuikiausioji parašė:
Wow! Kada pagavot?
Šiandien ryte , ryt mm turėtų būti
Ania5 parašė:
Aš tai nieko nejaučiutik vakar maniau kad pramuš, ėjau tikrintis kas pusvalandį, nes pilvą maudė labai.
Gal naudojat progesterona? Man maudė pilva irgi šiom dienom, bet dar neprasidėjo ir dar neturėjo dabar yra 10dpo.
Shinjiteiru parašė:
Gal naudojat progesterona? Man maudė pilva irgi šiom dienom, bet dar neprasidėjo ir dar neturėjo dabar yra 10dpo.
Nea, nenaudoju. Man kartais maudžia prieš mm.
mazyle parašė:
nuoširdžiai sveikinu!
Kaip jus? Ar yra pokyčių?
Sau pradėjau įtarti biocheminį, nes ryškėja, bet žiauriai lėtai.
Rožyte24 parašė:
Kadangi ruošiamės IUI net nebeplanavau darytis nėštumo testo , bet šiandien draugų vestuvės sakau ai pagadinsiu ir...
Kaip smagu is jusu pamatyti teigiama testuka, labai, labai sveikinu 🥰🤍
RauDonoji parašė:
Moters kūnas po kiekvieno gimdymo, po kiekvieno nėštumo persisuka iš naujo 180 kampu, kaip atvėjai kai pirmojo poros susilaukia IVF, o antrą pastoja natūraliai, neį…
Cia mano toks atvejis 🤭 pirmojo po 5 metu, po ivf, antraji naturaliai po keliu menesiu 😊
Gvimore parašė:
Sveikos. Ar testera gali buti melagis?
Oho, koks ryskuolis, sveikinimai 🥰 kaip smagu, kai senbuves pagaliau imeta teigiamus testukus 🥰
Ania5 parašė:
Imeskit kaip snd atrodo jusu testukas 😊
BusKaipBus11 parašė:
Imeskit kaip snd atrodo jusu testukas 😊
Ačiū už norą padėti, bet nemesiu daugiau.. ir pati matau, o kiekvienas nieko nėra ir panašiai tik skaudina belekaip
Ania5 parašė:
Šiandien dar pasidariau, nu nieko nėra, tai nuo šiandien jau rami ir laukiu mm dienos, nes čia su matomais brūkšniukais jau turėjo būti matomas vienas normaliai.. plius lh labai žemas, nors prienėštumo visad pakilęs būdavo
Ania5 parašė:
Gaila jei tikrai taip yra.. lauksim kartu mm ir bandysim iš naujo vėl🤞
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai