Ania5 parašė:
Nežinau, aš matau ir nors tu ką, ir atrodo paryškėjęs lyginant su vakar
Aš matau, kažka po dešine, prieš riškią liniją? Bet neturėtų būti po jos? Po jos kažkaip nieko nematau🥺
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAnia5 parašė:
Nežinau, aš matau ir nors tu ką, ir atrodo paryškėjęs lyginant su vakar
Aš matau, kažka po dešine, prieš riškią liniją? Bet neturėtų būti po jos? Po jos kažkaip nieko nematau🥺
mazyle parašė:
as kartojau, bet nusipirkau facelle, nes dariau su easy@home, nezinau ar matysi, bet cia vakar vakaro , o siandien ryte pasidariau facelle, tai baltutelis, manau ma…
O aš kažkaip atvirkščiai, kažką įžvelgiu...
Rainbow. parašė:
Tai va tame ir esmė, kad normalu tuos pirmus mėn dėti tų vilčių, o poto normalu ir nebedėti.. tai dabar ir esu tam pereinam laikotarpi, kai viena diena tikiuosi, o …
Tai va , nes aš po pernai kai sako gavau skaudžiai per ausi kai sako tai šiemet reikia dideles pastangas dėt nu kad neprisisvajot iš anksto. Mano vyras irgi ne iš tu kur ten kiekviena diena nori. Galvotu kad išdurnėjau😅😅😅 aišku kibs bus faina nu jei ne laiko dar yra💗
Blackblackmagic parašė:
Bet eina sau sunku man patikėt atrodo kad easy meluot gali😅 dariaus va kai gavau nu baltas baltas net labai norėdamas nepamatysi😀 o iš kur jūs easy sakotės?…
as visus is iherbo, bet cia mano 3 ciklas su jais (nuo pat pirmo juos tik ir naudojau) nei karto nebuvo apgave, o dabar net keli testai vakar mete vos, vos paryškėjimus, tai pirma kart susiduriu!
mazyle parašė:
siandien tikrai jau matosi labiau! nereikia zlibinti akiu![]()
Ačiū, aš pati tikrai matau. Ir ryškiau nei vakar, bet kai čia niekas bemato, pradėjau svarstyt jog akys man meluoja
Jūsų teste aš matau.. sunku patikėti, jog melagis.. gal jautesnis nei facelle?
Blackblackmagic parašė:
Hmm nebent jum ov vėliau buvo. Kažkas lyg ir matos.
Nu sako kad po piko per 36 val, gal pas mane 36 val ir buvo, nežinau
Rainbow. parašė:
Po kaire šiaip turėtų būti, jei gerai jus suprantu
bet nieko, jeigu ir nematot. Man svarbu, jog aš matau
Rainbow. parašė:
O aš kažkaip atvirkščiai, kažką įžvelgiu...
tai taip! cia matosi vakarykstis, bet nusipirkau facelle ir jis visiskai baltutelis! tai manau kad mane tieisog vakar apgavo tas testas..
Blackblackmagic parašė:
Tai va , nes aš po pernai kai sako gavau skaudžiai per ausi kai sako tai šiemet reikia dideles pastangas dėt nu kad neprisisvajot iš anksto. Mano vyras irgi ne iš t…
Man kas keisčiausia, kad pirkausi ir ov testus atrodo ir pataikiau, nu man psichologiškai kažkaip nesuvokiama kodėl neužkibo, automatiškai prisigalvoju kas čia dabar įtakojo..nors suprantu, be emociju, kad tiesiog taip buna ir nieko nepakeisi.. nu matysim man ov buvo vėliau, pirmadieni darysiu nt, matysim🫣
mazyle parašė:
tai taip! cia matosi vakarykstis, bet nusipirkau facelle ir jis visiskai baltutelis! tai manau kad mane tieisog vakar apgavo tas testas..![]()
Ai..supratau..nu čia dabar🫣
Ania5 parašė:
Ačiū, aš pati tikrai matau. Ir ryškiau nei vakar, bet kai čia niekas bemato, pradėjau svarstyt jog akys man meluoja![]()
Faktas! Čia per fotkes pagadina kokybe visiškai.. linkiu riškėti!
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai