Ania5 parašė:
Nu aš nežinau, aš mataugyvai tai beleka, nežinočiau kad melagiai, ieškočiau termino dienos
![]()
Nu linkiu, kad bežaidžiant ir atsistų tos tikrosios dvi
Ania5 parašė:
Nu aš nežinau, aš mataugyvai tai beleka, nežinočiau kad melagiai, ieškočiau termino dienos
![]()
Nu linkiu, kad bežaidžiant ir atsistų tos tikrosios dvi
Ania5 parašė:
Rodo abu![]()
o trečias iš sheino žaliu galu - tuščias
![]()
zaliu galu turejau, nerode ne karto kazko kai nieko nebuvo
Ania5 parašė:
Antras dublis sheino melagiųnežinau ar jums matysis, nes kokybė suprastėja įkėlus. Realiai tai žiauriai matosi
labai tikiuosi kad tikrai yra! tam raudonam lyg kazkas labai silpnai matosi. man tos shein melynos tai nei karto nemelavo, jos pacios paskutines man isryskejo su nestumu, del to nenaudoju, nes neturiu kantrybes laukti iki kokios 14dpo kad parodytu jei yra
Saulėtekis parašė:
Nu linkiu, kad bežaidžiant ir atsistų tos tikrosios dvi![]()
Ačiū, jums linkiu to paties
vieną dieną atsiras, bet vis norisi kuo greičiau
Blackblackmagic parašė:
zaliu galu turejau, nerode ne karto kazko kai nieko nebuvo
Aj aš iš senų laikų turiu šiuos tris. Dar keli likę, sunaudosiu ir nepirksiu. Pigūs, nu bet melagiai..
mazyle parašė:
labai tikiuosi kad tikrai yra! tam raudonam lyg kazkas labai silpnai matosi. man tos shein melynos tai nei karto nemelavo, jos pacios paskutines man isryskejo su n…
Ir aš norėčiau kad būtų.. bet jei ne šį, tai kitą mėn
Auriya parašė:
Gal yra kas matuoja bkt?teigiamas ovuliacijos testas tik 29ciklo dieną, galvojau pasimatuosiu, tai taip palengva kilo
Taip niekad ir neperpratau šito meno
Ania5 parašė:
Jums matosi kas nors? Man atrodo, kad aš išprotėjau galiausiai
Kelinta dpo? Nematau aš bent jau🥲
Auriya parašė:
Gal yra kas matuoja bkt?teigiamas ovuliacijos testas tik 29ciklo dieną, galvojau pasimatuosiu, tai taip palengva kilo
Panašu☺️ reikalingas dar keliu dienu kilimas
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai