Sūris „Maskarponė“

Ingredientai: Naminė 18 % riebumo varškė - 200 gramai, Grietinėlė, 33 % riebumo - 200 mililitrai.

Varškę pertrinkite per sietelį (geriausia - du kartus). Supilkite šaltą grietinėlę ir išplakite iki kreminės masės, kad neliktų gumuliukų.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.