Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.08.28 )
Sveikos. Nežinau ar anksti ar kaip, bet šios temos neradau. Tai bandau kurti naują. 🙂
Pradėjome nuo vitaminų, šiemet gandrų sulaukt tikrai neplanuojam, todėl aktuali jau 2026 metų tema. 🎀
Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸 (Archyvas iki 2025.08.28 )
FoxLady parašė:
Na butu idomu buve ir hcg, kai vieni testai rodo, o kiti tusti. Jei ten melagiai buvo🤔
Tai panašu, kad melagiai ir buvo. Kelios dienos ir mm turi prasidėti su tokiu prg.
FoxLady parašė:
Geri jusu rezultatai![]()
Aš kai nelabai ka suprantu, tai dekoju jums uz palaikyma ir teigiama nuteikima🤞
mazyle parašė:
Aš kai nelabai ka suprantu, tai dekoju jums uz palaikyma ir teigiama nuteikima🤞
Pas mane 10 dpo irgi tik 24hcg buvo 🙂
Jurintaaa parašė:
Pas mane 10 dpo irgi tik 24hcg buvo 🙂
bet tai cia normalu?
o kada pakartotini vel daretes?
mazyle parašė:
bet tai cia normalu?
o kada pakartotini vel daretes?
Na, hcg nuo kažkada turi pradėti augti po biški. Kartojau po 48valandų, turi skaičiukas padvigubėti 🙂
Jurintaaa parašė:
Na, hcg nuo kažkada turi pradėti augti po biški. Kartojau po 48valandų, turi skaičiukas padvigubėti 🙂
tai sita zinau, klausiu ar normalu 10dpo toks skaicius? 🤭
mazyle parašė:
Tai aš jums ir atsakiau. Juk ką tik po implantacijos šimtais nebus to hcg 😁 ir šiaip, reikia žiūrėti jo augimą, o ne pirminį skaičių
mazyle parašė:
Taigi mes nežinome, kada implantacija jums įvyko, tai labai individualu. Gali būti, kad labai šviežiai, dėl to ir skaičiukas mažas. Kol nepakartosit ir nepamatysit dvigubėjimo - nepasakysim normalu ar ne.
Jurintaaa parašė:
Tai panašu, kad melagiai ir buvo. Kelios dienos ir mm turi prasidėti su tokiu prg.
4 rūšys testų melagiai?😄😄
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai