Mano-Fėja parašė:
Labas rytas 🌺
Panos ar matosi jums kazkas?
Aš nieko neįžiūriu, gal pabandykit jautresnį testą, kad ir vakare ar ryte. Jautresnis mestų stipresnį vaiduoklį bent
Mano-Fėja parašė:
Labas rytas 🌺
Aš nieko neįžiūriu, gal pabandykit jautresnį testą, kad ir vakare ar ryte. Jautresnis mestų stipresnį vaiduoklį bent
Mamasoul parašė:
Šis testas jautrus🫣
Mano-Fėja parašė:
Labas rytas 🌺
Nieko nematau
Mano-Fėja parašė:
Labas rytas 🌺
Antroje nuotraukoje kazkas lyg smezuoja, bet jei tikrai zinote kad 15 dpo tai tikrai jau aiskus turetu buti. Koks cia testas? Panasu i testera, jie nera labai patikimi 🤔
Koletee parašė:
Sveikos merginos. Ar yra kas nuo 18-19CD vartoja progesterona iki mm, kadangi turite labai žemą progesterono lygi?
As vartoju nuo 3dpo
Sandraaa parašė:
Antroje nuotraukoje kazkas lyg smezuoja, bet jei tikrai zinote kad 15 dpo tai tikrai jau aiskus turetu buti. Koks cia testas? Panasu i testera, jie nera labai patik…
Testera cia... nera jis man metes tokiu, bet suprantu kad greiciausiai apgavikas bus, nes nu tikrai turetu buti ryskus jau🫣
Bet realiai tikrai matosi juostele ir ruzava...
reiks nulėkti iki drogo.
Bet jau poryt menesines turetu buti, kazin ar beapsimoka metyti pinigus
Prasidėjo mėnesinės, pradedu naują ciklą. Kažkaip liūdnoka, kad nepavyko, spėju, kad buvo biocheminis... Kas yra kaip ir normalu, plius man nebe 20, neturėčiau tikėtis pačių lengviausių kelių į šį tikslą. Pažadėjau sau testuotis tik nuo 12 DPO ir ne anksčiau. Visoms sėkmės!
Motin parašė:
Prasidėjo mėnesinės, pradedu naują ciklą. Kažkaip liūdnoka, kad nepavyko, spėju, kad buvo biocheminis... Kas yra kaip ir normalu, plius man nebe 20, neturėčiau tikė…
Gaila,kad tiek vilčių suteike testukai, nepasitvirtino😏 bet dabar jau naujas ciklas, naujos viltys🌺
Nenusiminkite🌺 jums pavyks🌺
Aš irgi vis sau sakau, kad daugiau jokiu testu anksti! Bet zinau, kaip bus sunku kai vel skaiciuosiu dpo...
Mano-Fėja parašė:
Labas rytas 🌺
Nieko nesimato bent jau foto. Pati dariausi testera 10 dpo, jau rodė labai neryškų, kitas dienas pradėjo ryškėt
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai