Motin parašė:
11 DPO, vis dar vaiduokliukas, kuris neryškėja![]()
Gal kitos firmos testas butu ryskenis?! Nes ne visi ryskeja greitai,gal sitas maziau jautriai reaguoja 😊pasidarykit kitos firmos manau turėtų but ryskesnis🙂
Motin parašė:
11 DPO, vis dar vaiduokliukas, kuris neryškėja![]()
Gal kitos firmos testas butu ryskenis?! Nes ne visi ryskeja greitai,gal sitas maziau jautriai reaguoja 😊pasidarykit kitos firmos manau turėtų but ryskesnis🙂
Ciagyvenameile parašė:
Tie melynu dazu testai nera labai jautrus ryskejimui, geriau sekti su paprastai juosteliniais arba geriausiai hcg sekti
Svajokle321 parašė:
Gal kitos firmos testas butu ryskenis?! Nes ne visi ryskeja greitai,gal sitas maziau jautriai reaguoja 😊pasidarykit kitos firmos manau turėtų but ryskesnis🙂…
Rytoj darysiu tą, kuris 9dpo jau rodė vaiduokliuką.
Ciagyvenameile parašė:
Tie melynu dazu testai nera labai jautrus ryskejimui, geriau sekti su paprastai juosteliniais arba geriausiai hcg sekti
Jie netgi labai jautrūs ryškėjimui, mano patirtimi☺️ lygiai 24 valandų skirtumas tarp testų 

Ciagyvenameile parašė:
Paziurekite kitą testą
Ciagyvenameile parašė:
Sitie clearblue kaip tik labai gerai ryskejima ziureti , nes jie jautrus .
Migliukas2 parašė:
Sveikos, šį mėn pirmąkart buvo stimuliuotas ciklas. Pasidariau nėštumo testą šįryt, t.y. 8 dieną po Ovitrelle (7 dpo), bet supratau kad vaiduokliu nelabai tegaliu d…
dar tikrai nesidžiaugčiau, aš praeitą ciklą net "ryškėjimą" gavau 9-11d po ovitrele. ir irgi su livsane testais. 12d pasidariau hcg <2.3. tai šitie testai tikrai labai jautrūs ir manau netinka trigerio pasišalinimą sekti, nes fiksuoja ir labai mažus kiekius, o kai skiriasi koncentracija, tai ir galim pagauti tarsi vėl "ryškėjimą" 😔
Gervė parašė:
dar tikrai nesidžiaugčiau, aš praeitą ciklą net "ryškėjimą" gavau 9-11d po ovitrele. ir irgi su livsane testais. 12d pasidariau hcg <2.3. tai šitie testai tikrai…
Ačiū labai kad pasidalinot patirtim su Livsane testais. Gal turėsiu kantrybės išlaukti iki 14 dpo nes panašu čia vienintelis būdas normaliai žinot 🙈
Migliukas2 parašė:
Ačiū labai kad pasidalinot patirtim su Livsane testais. Gal turėsiu kantrybės išlaukti iki 14 dpo nes panašu čia vienintelis būdas normaliai žinot 🙈
Dabar ir aš esu sau pasižadėjus, kad iki 14d nesitestuosiu, bet nežinau, ar ištversiu 😅🙈 o jums linkiu greit pamatyt stiprų paryškėjimą!
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai