FoxLady parašė:
Na va dar vienas irodymas, kad testai pagauna ir ta pacia pacia pradzia![]()
Aha dabar ir aš įsitikinau tuo nors tų testų prieš daryta begalė ir tyrinėta, bet šį kartą manęs nuojauta neapgavo kad eiti darytis kraują 🤭
FoxLady parašė:
Na va dar vienas irodymas, kad testai pagauna ir ta pacia pacia pradzia![]()
Aha dabar ir aš įsitikinau tuo nors tų testų prieš daryta begalė ir tyrinėta, bet šį kartą manęs nuojauta neapgavo kad eiti darytis kraują 🤭
Sveikos, as irgi vis kai beprote testuojuosi.Bet is esme mes neteisingai darom, nusiviliam anksciau laiko. Ikeliu nuotraukas antro savo nestumo testu.Testai parode tikrai gan velai.O testavausi ryskiai per anksti, ir dabar tapati darau🙈
Vakar buvo 10DPO siandien 11DPO testai tusti, ir jau stresas..
Gossip girl parašė:
Sveikos, as irgi vis kai beprote testuojuosi.Bet is esme mes neteisingai darom, nusiviliam anksciau laiko. Ikeliu nuotraukas antro savo nestumo testu.Testai parode …
Kada tas gan vėlai?
Man su pirmu nėštumu parodė mėnesinių dieną 25cd, nežinau kiek DPO buvo, tą ciklą pasirodes buvo ovuliacinis kraujavimas, tai pagal tai buvo 12-13dpo, su antru nėštumu ektopiniu sirgau mėnesinėm ir parodė gal 4CD, nesekiau nieko, neplanavom, su trečiu nėštumu irgi mėnesinių dieną, buvo 10dpo, su ketvirtu irgi 10dpo, 21 ciklo dieną. Labai skirtingai🙂
RauDonoji parašė:
Kada tas gan vėlai?
13/14 buvo, mano ciklas isvis ners is idealiausiu.OV gaudau tik kuno signalais tai yra isskirom.
Gossip girl parašė:
13/14 buvo, mano ciklas isvis ners is idealiausiu.OV gaudau tik kuno signalais tai yra isskirom.
Tai nėra vėlai, 13dpo gan normalus laikas. Juolab tiksliai nežinot kiek buvo, nes vaisingos išskyros gali atsirasti ir 5 dienos iki ovuliacijos.
Gossip girl parašė:
Sveikos, as irgi vis kai beprote testuojuosi.Bet is esme mes neteisingai darom, nusiviliam anksciau laiko. Ikeliu nuotraukas antro savo nestumo testu.Testai parode …
Man irgi 11dpo, testas tuščias 🙄
Kada tau turėtu mm buti?
Mano-Fėja parašė:
Man irgi 11dpo, testas tuščias 🙄
Kada tau turėtu mm buti?
Man mm dazniausiai buna paskutine menesio savaite, tas nekantrumas.Atrodo jau ir ne mergyte 20 metu bet vistiek, kaip isprotejus kiekviena planavima.Na matysim.Laukti reikia arba mm arba testuku teigiamu.
Gossip girl parašė:
Man mm dazniausiai buna paskutine menesio savaite, tas nekantrumas.Atrodo jau ir ne mergyte 20 metu bet vistiek, kaip isprotejus kiekviena planavima.Na matysim.Lauk…
Tai šį ciklą tikrai nebus mm paskutinę mėnesio savaitę😄 nebent jūsų liuteininė trunka 20-25DPO😄
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai