burbule44 parašė:
Aha dabar ir aš įsitikinau tuo nors tų testų prieš daryta begalė ir tyrinėta, bet šį kartą manęs nuojauta neapgavo kad eiti darytis kraują 🤭
O kiek laiko jau planavote?
burbule44 parašė:
Aha dabar ir aš įsitikinau tuo nors tų testų prieš daryta begalė ir tyrinėta, bet šį kartą manęs nuojauta neapgavo kad eiti darytis kraują 🤭
O kiek laiko jau planavote?
RauDonoji parašė:
Tai šį ciklą tikrai nebus mm paskutinę mėnesio savaitę😄 nebent jūsų liuteininė trunka 20-25DPO😄
Visaip man trunka, nes turiu skydliaukes sutrikimus, vartoju levaxin.Taip kad mano mm savo gyvenims gyvena.
RauDonoji parašė:
Tai šį ciklą tikrai nebus mm paskutinę mėnesio savaitę😄 nebent jūsų liuteininė trunka 20-25DPO😄
Mano mm yra 18d numatyta🙈 kazkaip si men pailgejo ta liuteinine😏 gpt sako kad del to gali ir testai veliau parodyti, bet reailiai koks skirtumas, vistiek nuo ov skaičiuoji dienas
FoxLady parašė:
O kiek laiko jau planavote?![]()
Metus žinau kad tai nėra labai daug bet vistiek buvo sunku ir buvo ašarų bet šeis metais buvom sau pasižadėja kad daugiau jokių testavimų bet va šita mėnesį šia savaitė nepaleido ta mintis ir nuojauta kad reik žiūrėtis ir būtinai turiu pasitikrinti nes kažkas yra 😊
burbule44 parašė:
Metus žinau kad tai nėra labai daug bet vistiek buvo sunku ir buvo ašarų bet šeis metais buvom sau pasižadėja kad daugiau jokių testavimų bet va šita mėnesį šia sav…
Na bet visai ir nemazai jau, labai smagu kad pagaliau pasiseke
burbule44 parašė:
Labutis merginos dėl šito taip man niekas nieko ir neatsakėt ar tai teigiamas nes kitur sako kad neigiamas, aš tai kiek suprantu yra bet dar šviežias, ryt bus pakar…
Daugiau 5 teigiamas kabinasi bet turbūt 1-2 sav
Motin parašė:
Aš vyrui pasakiau, kad testuosiuosi tik nuo sekmadienio, kad jo su tais vaiduoklių gaudymais netraumuoti ir nesuteikt netikrų vilčių. Tai iš ryto stūmiau jį iš lovo…
Iš pradžių abu , dabar kai jau 1.6 nepastojimo aš viena man ramiau pasižiūri kad neigiamas ir ismeti į šiukšlių dėžę
Motin parašė:
Kitos firmos testas irgi vaiduokliuką rodo. 10 DPO, dar viena para nekantraus laukimo.
Matosi tikrai vaiduokliukas🙂 ryskekit🌺
Motin parašė:
Kitos firmos testas irgi vaiduokliuką rodo. 10 DPO, dar viena para nekantraus laukimo.
Antra diena su vaiduokliuku tai abejoniu nekyla, svarbu rysketu 🤗🌸
Mano-Fėja parašė:
0 mano 12dpo tuscia😏 palieku jau šį cikla ramybėje...liudna kai zinau, kad planavimui skirtas laikas senka🙄 liko tik du, max trys ciklai ir vyras privales gryzti pr…
Du trys ciklai dar tikrai nemazai, turi pasisekti 🤗 bet kai laikas riboja tikiu, kad itampos prideda
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai