Sandraaa parašė:
Antra diena su vaiduokliuku tai abejoniu nekyla, svarbu rysketu 🤗🌸
Tame ir esme, zinotum kad laiko turi nebutu taip liudna🙂
Na bet reikia tikėti ateinančiais ciklais🥰
Sandraaa parašė:
Antra diena su vaiduokliuku tai abejoniu nekyla, svarbu rysketu 🤗🌸
Tame ir esme, zinotum kad laiko turi nebutu taip liudna🙂
Na bet reikia tikėti ateinančiais ciklais🥰
Aviečių-uogienė parašė:
Man, kaip mažarezervei ir padidėjusiu fsh - pasiteisino.Irgi rekomendavo ginekologė.
Man orgi problema su mazarezervei tai rekomendavo šiuos,draugė gėrus antras ciklas pastojo
Severina parašė:
Man orgi problema su mazarezervei tai rekomendavo šiuos,draugė gėrus antras ciklas pastojo
Aš esu mažarezervė ir 1 stimuliacija baigėsi su 2 kiaušialąstėmis ir 0 blastocistų... Tada susiėmiau ir gavau rekomendacija ką gert, kad pagerinti situaciją - pažadėjo, kad pastosiu
Na ir ką, išpunktavo net 9 kiaušialąstes ir užaugino iki blastocistų 2. Na vienas pilvelyje jau auga
Pasidalinu ką gėriau:
Fertilgen 4 kapsl. per dieną ( 2ryte/ 2 perpiet)
2mg omega ryte,
vit D kaps 1 ryte,
Gliutathione+ CoQ10 1 kaps per pietus / kitą 1 kaps duok vyrui "SmartHit IV, SMART HIT IV™, Glutathione + Coenzyme Q10"
CoQ-10, 600 mg 1 kapsl per pietus (šį naudojau mėnesį prieš planuojant punkciją) "Solgar, Megasorb CoQ-10, 600 mg, 30 Softgels", paskui perėjau prie 300 mg CoQ-10.
Myo Inozitolis + D-Chiro Inozitolis 2g (1 ryte, 1 vakare). Jį kartais ryte praleisdavau, nes Fertilgen jo įeina.
Geležį - reiktų gert prieš pusryčius prieš valgį: jei feritinas žemas - tuomet po 2 kaps, jei vidutinis - tuomet po 1 kaps. Vidutinis feritinas, jei bent 30 siekia, jei žemiau - jau reik kelt (tuomet po 2 kaps). Jei kaip mano 60 - aš negėriau ir viskas ok.
Žodžiu, bele kiek papildų gėriau :). Pastojus tiek nebereikia ;)
Motin parašė:
Kitos firmos testas irgi vaiduokliuką rodo. 10 DPO, dar viena para nekantraus laukimo.
Matosi 🤗 jau ryt turetu islyst ryskenis vaiduokliukas 🙂
Motin parašė:
Čiupau rimčiausiai atrodantį NT ir rytoj tikiuosi bus vyrui Valentino dienos dovana. Dar turiu elektroninį, bet paskaičiau, kad jie mažiau jautrūs ir vaiduokliuką l…
Siie tikrai anksti parodo , man jue rode ir su vakariniu ir dienos metus , nereikejjo koncentruoto )
Rožynė parašė:
Siie tikrai anksti parodo , man jue rode ir su vakariniu ir dienos metus , nereikejjo koncentruoto )
O kiek buvo dpo kaip parodė?
Motin parašė:
O kiek buvo dpo kaip parodė?
Ar 8/ ar 9 dpo nepamenu atrodo 9 o 10 jau pasidatiau elektronini kur be savaiciu o tik raso pregnan or not pregnant.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai