Česnakinė bulvių košė

Ingredientai: Bulvės - 4 vienetai, Grietinėlė - 200 mililitrai, Sviestas - 100 gramai, Parmezano sūris - 50 gramai, Česnakas - 2 skiltelės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis.

Išvirkite nuskustas bulves, sutarkuokite sūrį. Česnaką sutrinkite ir sudėkite į išlydytą sviestą, supilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol užvirs. Bulves nusunkite, sutinkite, užpilkite sviesto ir grietinėlės mišiniu, išmaišykite. Galiausiai įmaišykite tarkuoto sūrio, paskaninkite druska ir patiekite.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.