RauDonoji parašė:
Atsakinėjau ten kitai narei.
O jums siūlyčiau pakartoti testą, kodel jį daretes tokiu metu? Jauciat simptomus?
Nežinau tiesiog idomumo dėlei, sakau pasidarysiu nt kartu su ov ir ką gavau iš nt testo ir nelabai suprantu kodėl.
RauDonoji parašė:
Atsakinėjau ten kitai narei.
O jums siūlyčiau pakartoti testą, kodel jį daretes tokiu metu? Jauciat simptomus?
Nežinau tiesiog idomumo dėlei, sakau pasidarysiu nt kartu su ov ir ką gavau iš nt testo ir nelabai suprantu kodėl.
RauDonoji parašė:
Mažiau skaityt ką ten rašo reikėtų🙂
Kaip gali parodyt 6 dienos iki mėnesinių, jei kiekvienos moters kūnas, implantacij…
Tikrai gali būti išimčių, kai ovuliacija įvyko laaabai anksti 🙃
Mano patirtimi, ciklas 27 dienos; gruodžio 26d 1cd, myliukas sausio 2d, ir jau sausio 7 d implantacinis kraujavimas - kitų nd nebuvo, nes po ov vyras buvo išvykęs. Tai 5 d iki mm turėjau ryškų ll (bandžiau darytis testą anksčiau,bet patikimas srovinis,brangus neparodė nei vieno l 😆, nu kazkoks brokuotas).
Tai mano ov šįkart pasijautė per padidėjusį libido, net nebuvo prasidėjusių didesnių išskyrų 🙃
Vandute90 parašė:
Tikrai gali būti išimčių, kai ovuliacija įvyko laaabai anksti 🙃
Mano patirtimi, gruodžio 26d 1cd, myliukas sausio 2d, ir jau sausio 7 d implantaci…
Skamba neįtikėtinai 13 ciklo dieną implantacija, labiau tikėtinas būtų ovuliacinis kraujavimas.
Mano nuožiūra Sausio 2 turėti santykiai, tiko, nes spermatozoidai gali tinkamoje terpėje išsilaikyti iki 5 dienų, tai tikėtina ovuliacija vyko tada kai manėt, jog implantacija 🙂 o kada testas parodė teigiamą?
Faktas, kad testai gali ir dažnai parodo ir iki mėnesinių, bet viskas sukasi ties implantacija ir ovuliacija.
Tai nereikia įsikalti sau į galvą, jog ant testo taip rašo, reiškias taip ir turi parodyt.
Žiūriu pagal savo situaciją ir trumpą ciklą, jog kaikuriais ciklais 6 dienos iki mėnesinių man būtų tik 6DPO, kas yra mažai tikėtina teigiamui.
Vandute90 parašė:
Aha, aš ir galvojau gal ovuliacinis, bet kad ta ciklą daugiau šansų neturėjau pastoti.
Viskas čia jums gražiai atitinka.
Papuolėt tarp tų sėkmingųjų kurioms užtenka vieno myliuko prieš vaisingą langą.
Sausio 7-8, 13 ciklo dieną ovuliacija
Sausio 21 teigiamas testas, 14DPO🙂
RauDonoji parašė:
Faktas, kad testai gali ir dažnai parodo ir iki mėnesinių, bet viskas sukasi ties implantacija ir ovuliacija.
Bet kokia atveju 12 dpo geriausias variantas darytis testą jei jau visai baltas mažai be kam išlenda ,kalbų apie 26-28 c.d turinčias
Motin parašė:
11 DPO, vis dar vaiduokliukas, kuris neryškėja![]()
Tie melynu dazu testai nera labai jautrus ryskejimui, geriau sekti su paprastai juosteliniais arba geriausiai hcg sekti
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai