GiedreG parašė:
Na ka pasirodo man velyva ov 😅, buc pramazinus su liveseinais , imetu skirtumus 😁
Liuks, kelinta cd?
GiedreG parašė:
Na ka pasirodo man velyva ov 😅, buc pramazinus su liveseinais , imetu skirtumus 😁
Liuks, kelinta cd?
FoxLady parašė:
Liuks, kelinta cd?![]()
14 cd, kaip ir ne velyva, bet pagal kitas savo pries tai buvusias, tai velyva..nors kas ten zino..as juk piko su anais normalaus ir nepagaudavau..tik pagal pojucius pagrinde..ir kazkiek isryskejusi livesane..
GiedreG parašė:
Sakiau!😄 lyg jums testai neryškėjo? Sakiau, kad arba nebuvo arba anovuliacinis. Nu man ir sheino pagaudavo ir livsane gerai, tai gal sheino anksciau pika rode nei jis yra🤔 nes niekada nejauciau, tik si cikla
FoxLady parašė:
Man dar tik 6cd, tai toks ramybes metas![]()
OV buna 12-13 cd.
Aha ramiausias ciklo metas 😅...o as jau doo skaiciavau, tai daba vel is naujo 😀
GiedreG parašė:
Aha ramiausias ciklo metas 😅...o as jau doo skaiciavau, tai daba vel is naujo 😀
Darbuokitės iš naujo😀
RauDonoji parašė:
Darbuokitės iš naujo😀
Jau jau..😆
Aistė22 parašė:
Sveikutes, mačiau užarchyvuotoje temoje buvo kalbama apie prausiklius.. aš irgi naudojau, bet viska mečiau, gavau patarimą geriau praustis tik su vandeniu, tai kai …
O dieve kaip prisidirbau su tuo prausiklio, visada tik vandeniu aš o db norėjau pasigerint kad gleivinė drėgnesnė būtų ir pan. Ten kaip rašo
o man iškart po ov tai nežinau galėjo ir uzkibti. Tai db drekinsim žvakutėmis ir pan. It tai dirba galva
susisiekiau su gine sako gi sakiau jokių ploviklių
Folgute parašė:
Rožyte24, man irgi netinka prausikliai, taip pat, jokie skalbikliai su kvapais, tinka tik pvz neutral/balance ir panašiai, tad atkreipkite dėmesį ar tik nekeitėte s…
Ačiū, skalbikliai nekeiciau, bet va prausikli 2 D iš eilės panaudojau, daugiau viskas įprastai .
Vilmantė parašė:
Tikrinau tik spalio 1 d. HCG (lUI)- 695,9 ir PRG (nmo/l) - 157,51
Pasižiūrėkite dabar
Vilmantė parašė:
Tikrinau tik spalio 1 d. HCG (lUI)- 695,9 ir PRG (nmo/l) - 157,51
tai dabar reikia pasidaryt ir pažiūrėt kas per skaičiai ir poryt.. man šie tyrimai geriausiai parodė kuria linkme eina nėštumas
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai