Svajokle321 parašė:
Ryškiai per greit bega,atrodo pradėjom planuoti tikėjomės kad bus visai kitaip o jau 4 su virs metai be rezultatų,siandien ciklo 1d skaudu, jautru norisi tik issi…
Nu bliamba - labai tikiuos jums galiausiai pavyks!
Svajokle321 parašė:
Ryškiai per greit bega,atrodo pradėjom planuoti tikėjomės kad bus visai kitaip o jau 4 su virs metai be rezultatų,siandien ciklo 1d skaudu, jautru norisi tik issi…
Nu bliamba - labai tikiuos jums galiausiai pavyks!
Puikiausioji parašė:
O kelintą val. darot? Ar kada papuola?
Na kadangi nebūnu namie visą dieną, tai darau prieš darbą ir po darbo, jei matau kad jau labai ryškus, dar pakartoju po poros valandų
man piką parodo beveik visada vakare apie 20-22 val
Aš kai gimdžiau antrą vaiką - ji nustojo po gimdymo praėjus pusvalandžiui kvėpuoti, ant savo rankų dar gimdymo palatoj laikiau savo vaiką mėlyną, išsinešė personalas ir gaivino. O mane be vaiko vežė į palatą po gimdymo, aš buvau tokioj stadijoj, kad norėjau tik pati numirti. Ir vežė mane gal slaugytoja nežinau, ji sako, bet jūs bent vieną vaiką turit, o aš turiu du sūnus ir jiem abiem nepavyksta susilaukti vaikų... niekada nepamiršiu tos moters, bet galvojau manęs neguodžia visai, kad turiu vieną. Istorijos moralas net ne toks - mano mažoji buvo gaivinta, parom už ją kvėpavo aparatas, visi tyrimai labai blogi, siūlė kviesti kunigą, bet kas jai nerado... aš sakiau tikrai ne, jokių kunigų, aš su ja grįšiu namo! Ir žinot ką - grįžom! Dabar ji visiškai sveika mergaitė ir mūsų mamų tikėjimas, kad viskas bus gerai turi galią! Linkiu kiekvienai įtikėti ir 2027 m. susilaukti savo stebuklelio!
everglow parašė:
Na kadangi nebūnu namie visą dieną, tai darau prieš darbą ir po darbo, jei matau kad jau labai ryškus, dar pakartoju po poros valandųman piką parodo beveik visa…
Omg tai gal aš blogai darau... o tai kiek per dieną padarot?
Puikiausioji parašė:
Aš kai gimdžiau antrą vaiką - ji nustojo po gimdymo praėjus pusvalandžiui kvėpuoti, ant savo rankų dar gimdymo palatoj laikiau savo vaiką mėlyną, išsinešė personala…
Ačiū, kad pasidalinote šia sukrečiančia, bet kartu ir labai įkvepiančia savo istorija. Net sunku įsivaizduoti, ką jums teko išgyventi tą akimirką palatoje... stiprybė ir tikėjimas tikrai daro stebuklus. Labai įsiminė ta dalis apie slaugytojos „paguodą“. Kartais žmonės net nežino, kaip stipriai gali sužeisti norėdami palengvinti skausmą netinkamais žodžiais. Bet kaip gera skaityti, kad jūsų vidinė jėga buvo stipresnė už viską. Jūsų dukrytė tikra kovotoja🥰❤️
Puikiausioji parašė:
Omg tai gal aš blogai darau... o tai kiek per dieną padarot?
Na man ryškiausi testai dažniausiai būna 14-15 ciklo dieną. Tai testuojuosi nuo kokios 11-12 dienos ryte ir link vakaro, o 14-15 ciklo dienom ar kai jau matau, kad ryškėja antra juostelė, testuojuosi dažniau. Na va pvz, rašo laiką, kada daryta 
mazyle parašė:
as pika pvz uzgaudau ryte! vakare pradeda kilti o ryte jau pikas![]()
Man taip pat

Sveikos, reikia jūsų patarimų ir ką darytumėte mano vietoje. Planuojame leliuką, turiu PKS kiaušides, bet sindromas nėra diagnozuotas. Paskutinį kartą pasidarius progesterono kraujo tyrimą, ginekologė išrašė Duphaston nuo 16 ciklo dienos 10 dienų. Šiandien man 18 ciklo diena, antra diena, kai geriu Duphaston, ir taip nieko nesitikėdama pasidariau ovuliacijos testą, jis teigiamas.
Esminis klausimas ir prašymas patarimo: ką jūs darytumėte tokiu atveju, ar dabar kelioms dienoms nutraukti progesteroną, kad nesutrikdyti ovuliacijos, ar toliau gerti ir tikėtis, kad viskas bus gerai?
Iš anksto ačiū už atsakymus ir patarimus visoms 🙏
Sveikos, as pradedu testuotis nuo kokios 10cd, jei visai blankus ta diena tik viena ir tesidarau, o kai aiskiai pradeda rysketi buna per diena ir po 4-5 sunaudoju. Bet pas mane visada pikas 12-13cd buna, ov irgi jauciu, tai darausi gal tik uztvirtinimui kad pojuciai neapgautu. Kaip tik vakar pika pagavau, siandien ov diena, pradesiu skaiciuot dpo, gal gimtadienio dovanele pavyks 🤭
Ir sveikinu visas esamas ir busimas mamas su mamos diena 🩷🌷
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai