Enii parašė:
Kažkam buvo nepatikę mano ankstesnis testukas, tad dabar galiu džiaugtis, kad nors kažkiek lyg ir matau! 🥹Ar jus irgi tikrai matot??🤔☺️🥲
Taip, dvi juostelės. Būtent taip atrodo teigiamas🙂 sveikinimai
Enii parašė:
Kažkam buvo nepatikę mano ankstesnis testukas, tad dabar galiu džiaugtis, kad nors kažkiek lyg ir matau! 🥹Ar jus irgi tikrai matot??🤔☺️🥲
Taip, dvi juostelės. Būtent taip atrodo teigiamas🙂 sveikinimai
Enii parašė:
Sveikinimai! Matosi
Busimoji000 parašė:
Nu ka atejau i 4DPO pabaiga. Siandien jausmas kad pervaziuota su plyta, skauda galva nezmoniskai bkt 37.1, nuovargis didelis, verkiu beperstojo 😀 kartais pilva pask…
Kaip 4 dpo, labai daug simptomų pas jus
Busimoji000 parašė:
Nu ka atejau i 4DPO pabaiga. Siandien jausmas kad pervaziuota su plyta, skauda galva nezmoniskai bkt 37.1, nuovargis didelis, verkiu beperstojo 😀 kartais pilva pask…
Sveika,man ir 4dpo snd, galesim vienu metu pradet gadint testus ,😃bet savijauta tai ner jėgų nuovargis kazkokia be energijos kas man nebūdinga ,kaltinu niūrų ora ir tamsą🥱🫣
Enii parašė:
Kas kaip supranta, apie tas dvi juosteles.. Jus nesupratot. Kaip atrodo teigiami, ir kvailas žinotų.![]()
Sorry bet praeitas testas kur metėt ryškiai neigiamas buvo🙂
GiedreG parašė:
Chmm nu gal man ne apgaulingai cia rodo..nors realiai jau ir neberodo..jau pablukes siek tiek..ot painiava 🤔
Tai man praktiskai po tos ale turejusios buti ov, buvo visiskai nubluke, vos matesi antra juostele ir poto jau tikrai sove iki piko 😃 bet as blogas pvz, kai tas ciklas toks balaganas buvo 🫣 pati nesupratau kas daros 🙈
Enii parašė:
kazkas matosi ir man linkiu kad pasitvirtintu!
Svajokle321 parašė:
Sveika,man ir 4dpo snd, galesim vienu metu pradet gadint testus ,😃bet savijauta tai ner jėgų nuovargis kazkokia be energijos kas man nebūdinga ,kaltinu niūrų ora ir tamsą🥱🫣</blockquotemanman taip pat 4dpo siandien, labai laukiu kada testuotis galesiu
![]()
![]()
Enii parašė:
Tikrai matosi po 1-2 D kartokit
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai