Pupsika parašė:
Isardykit ir tada pasiziurekit 😊
Neardau aš tų testų
čia žaidimai palauksiu 1-2 D jei bus nėštumas tai bus .
Pupsika parašė:
Isardykit ir tada pasiziurekit 😊
Neardau aš tų testų
čia žaidimai palauksiu 1-2 D jei bus nėštumas tai bus .
Aha daug tu simptomu arba jau matai viska i ka anksciau neatkreiptum demesio 😀. Kas keisciausia vakar darbuki valgiau sumustinius su savo megstamu kumpeliu, nu ir buvo taip slykstu kad nafik, nejauciau skonio normalaus ir vyrui poto sakau, blemba kazkas tam kumpiui negerai gal 😀 paziurejo sako normalus kaip visad😀 o siandien ryte jis dares pusrycius su tuo kumpeliu tai taip suerzino tas kvapas 😀 bet cia vel anksti normaliem simptomam bet kai lauki i kiekviena detale atkreipi demesi😀
Busimoji000 parašė:
Aha daug tu simptomu arba jau matai viska i ka anksciau neatkreiptum demesio 😀. Kas keisciausia vakar darbuki valgiau sumustinius su savo megstamu kumpeliu, nu ir b…
O kiek laiko planuojat?
aš jau tokiais dalykais nesivadovauju, nes tik nusivyliu
Taip pat, kada planuojat gadint testus?
Rožyte24 parašė:
Neardau aš tų testųčia žaidimai palauksiu 1-2 D jei bus nėštumas tai bus .
Nėra žaidimas. Tiesiog per stikliukus dažnai gali ir net nesimatyti vaiduokliuko. Arba patys stikliukai seselius pameto 🤷🏻♀️
Giedrė. parašė:
O kiek laiko planuojat?aš jau tokiais dalykais nesivadovauju, nes tik nusivyliu
![]()
Planuojam neilgai, pirmas rimtas ciklas kada stebim ovuliacija, 2men geriu cycle balance, nes ciklas labai nereaguliarus buvo :)). O testus planuoju pradeti nuo pirmadienio/antradienio gadinti, bent save motyvuoju išlaukti tiek 😀
Mummiau parašė:
Labas rytas merginos, po virs metu bandymo snd testas parode teigiama😵
Sveikinimai😍😍😍😍
Busimoji000 parašė:
Planuojam neilgai, pirmas rimtas ciklas kada stebim ovuliacija, 2men geriu cycle balance, nes ciklas labai nereaguliarus buvo :)). O testus planuoju pradeti nuo pir…
Aj tai tuomet aišku, kodėl taip simptomus jaučiat
visos mes per tai praėjom
bet žinoma labai linkiu, kad čia būtų tikri simptomai, o ne pasamonė
Aš planuoju gadint sekmadienį, bet kažkaip bijau. Net nežinau kodėl.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai