Amuleda parašė:
Aš užsiregistravau ir priėmė, nors nesilankiau stacionare, prie mūsų po to prisijungė ir merginos iš stacionaro. Aš ėjau gal 28sav nes man grėsė gimdymas anksčiau, …
O geras! O kur skelbiama informacija apie tai? MVK puslapyje?
Architektų g. 77, ŠiauliaiAmuleda parašė:
Aš užsiregistravau ir priėmė, nors nesilankiau stacionare, prie mūsų po to prisijungė ir merginos iš stacionaro. Aš ėjau gal 28sav nes man grėsė gimdymas anksčiau, …
Trešnaitė parašė:
MVK puslapis "užrūgęs" padėjo dirbtinis intelektas ;)) mes varėm su vyru, visai patiko jam, gimdykloj buvo drąsiau
beje, jeigu bus galimybė imkit gimdyklą su vonia, man labai padėjo sąrėmių metu ir pagreitino kaklelio vėrimąsi.
Širdelė444 parašė:
Sveikutės. Kokios kainos privačių palatų Šiauliuose?![]()
25-30eur
Amuleda parašė:
Viena yra brangi, nes tualetas tik vienai palatai, kitos pigesnės, nes reikia dalintis dviems palatoms vieną wc, kuris deje neužsirakina dėl saugumo. Biškį nepatogu…
Tas užsirakinimas, tai🙈 bet pro apačia matosi dega lempa ar ne, o ir šiaip, kad ir nedega, vistiek visad pabaldendavau😀😀😀
Garbanelle parašė:
Tas užsirakinimas, tai🙈 bet pro apačia matosi dega lempa ar ne, o ir šiaip, kad ir nedega, vistiek visad pabaldendavau😀😀😀
Mes buvom pasidarę tiesiog iš popieriaus tokį kaip pakabuką ant rankenos. Kaimynai greitai pagavo kas čia per reikalas. Tai palengvino šita dalyką 😀 gal kam pravers idėja 😀
JuŠ. parašė:
Mes buvom pasidarę tiesiog iš popieriaus tokį kaip pakabuką ant rankenos. Kaimynai greitai pagavo kas čia per reikalas. Tai palengvino šita dalyką 😀 gal kam praver…
O geras, pasinaudosiu ideja, nes lapkriti vel reiks ten buti🙈😀
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai