Paula3 parašė:
O ar gimdykloje duoda gimdymo marškinius ar reikia savo turėti?
Duoda, aš persirengiau priimamajam į jų duotus marškinius, reikėjo turėti savo tapkes ir chalatą
Architektų g. 77, ŠiauliaiPaula3 parašė:
Duoda, aš persirengiau priimamajam į jų duotus marškinius, reikėjo turėti savo tapkes ir chalatą
Paula3 parašė:
Duoda gimdykloje, duoda po gimdymo
Paula3 parašė:
Dar toks keistas klausimas😀 priėmimas ten iš kiemo pusės, kur vaikų skyrius taip?
Mes važiavom iš kiemo pusės, kur pakeliami vartai ir šalia vaikų priėmimo skyrius
dienos metu galima įeiti pro pagrindinį pastato įėjimą, kur angeliukas.
Jei gimdymas dar toli, tai pastebėkite nėštukėm organizuoja ekskursijas po gimdyklas, viską parodo ir išsamiai papasakoja
Paula3 parašė:
davė
Amuleda parašė:
Mes važiavom iš kiemo pusės, kur pakeliami vartai ir šalia vaikų priėmimo skyriusdienos metu galima įeiti pro pagrindinį pastato įėjimą, kur angeliukas.
…
O gali dalyvauti visos ar tik tos, kur stacionare guli? Nes man ginekologė sakė, jog tik stacionare... bet gal kad pasikeitė
Trešnaitė parašė:
O gali dalyvauti visos ar tik tos, kur stacionare guli? Nes man ginekologė sakė, jog tik stacionare... bet gal kad pasikeitė
Aš užsiregistravau ir priėmė, nors nesilankiau stacionare, prie mūsų po to prisijungė ir merginos iš stacionaro. Aš ėjau gal 28sav nes man grėsė gimdymas anksčiau, tai norėjau būti pasiruošus
Veiksmas buvo rudenį, tai nežinau ar pasikeitė tvarka po to
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai