Saulutė2 parašė:
120 man buvo,o jums?
86 kraujas parode, o ikelimas rytoj. Gal per mazas rodiklis? Pirma karta teko tikrinti progesterona pries ikelima. Anksciau netikrindavo.
Saulutė2 parašė:
120 man buvo,o jums?
86 kraujas parode, o ikelimas rytoj. Gal per mazas rodiklis? Pirma karta teko tikrinti progesterona pries ikelima. Anksciau netikrindavo.
MažytėViltis parašė:
Geras
Saulutė2 parašė:
Gavau atsakyma HCG 151
Sveikinimai
kelinta diena po ikelimo?
Vasara93 parašė:
Sveikinimaikelinta diena po ikelimo?
8diena
Sveikos , įkėlimas fet buvo birželio 29 d. , kraujo tyrimas liepos 08 d Atrodo laikas sustojęs. Nejaučiu jokių implantacijos požymių. IVF darisusi reprodukcijos centre kauno klinikose. Gal galite pasidalinti patirtimis? Gydytoja papuolė nlb maloni ( Maleckienė). Lankiausi pas Derevjienę.
simute.sima parašė:
Sveikos , įkėlimas fet buvo birželio 29 d. , kraujo tyrimas liepos 08 d Atrodo laikas sustojęs. Nejaučiu jokių implantacijos požymių. IVF darisusi reprodukcijos …
As nieko nejauciau nei kai nestumas buvo po fet, nei kai nesekmingas fet. Visaip gali buti
ir visokie pojuciai gali buti nuo vaistu, ne nuo nestumo. Tai deja iki hcg dienos niekas ir nebus aisku 🙂
-Justė- parašė:
prieš 1 sek.
Sveikos, galbūt kasnors buvote panašioje situacijoje. Kitą antradienį butų atlikę …
Sveiki, man taip pat išrase tiek pat 3* per diena, taciau paziuros metu sako labai gerai, pasiruosusi jau ikelimo procedurai, na ir po 12 dienu padariau kraujo tyrima neugiamas nestumas.
As ne medike,bet gal per didele doze buvo tuo metu ,liudna asaros akyse, kqd mlnepavyko.
Zinoma yra galimybe vel bandyti nes yra uzsaldytu embrionu, taciau vel gydimas is naujo, vaistai,ir tik po 2 men bandyt vel
vivig parašė:
Sveikos. Man buvo atliktas treciasis FET ir pagaliau sekmingas. Tai galiu pasakyt, kad si karta nebuvo jokiu simptomu isskyrus skaudancia krutine, bet ja skaudejo g…
Sveiki ,saunu begali, man pirmas ikelimas ir kraujas parode neigiama nestuma, laukia antras ikelimas,taciau nezinau kokius vaistus vel skirs,ar prog,ar kitka, gal didele doze buvo net nezinau, bet liudna.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai