Hedgehog parašė:
2bb ir 3bb. Todėl ir neturėjau labai vilčių. Bet va kabinasi mažulėlis kažkuris. ❤️
Tikiu viskas bus gerai ❤️
Hedgehog parašė:
2bb ir 3bb. Todėl ir neturėjau labai vilčių. Bet va kabinasi mažulėlis kažkuris. ❤️
Tikiu viskas bus gerai ❤️
Aglaia parašė:
Viltix, kaip jūs laikotės? Mačiau kitoje grupėje, kad testukas teigiamas 🥳 ar hcg patvirtino nėštumą?
Deja, skaiciai nedziugina, hcg 22,5, liepe sestadieni kartoti, jeigu nebus dvigubo augimo, vadinasi biocheminis nestumas, kibo, bet nesivyste.. o kaip jus? Gal daretes testus?
Viltix parašė:
Deja, skaiciai nedziugina, hcg 22,5, liepe sestadieni kartoti, jeigu nebus dvigubo augimo, vadinasi biocheminis nestumas, kibo, bet nesivyste.. o kaip jus? Gal dare…
O gal tiesiog vėlai prikibo ir viskas gerai vystysis, esu nemažai tokių istorijų girdėjus. Labai jums to linkiu 🙏
Man deja pirmasis FET nepavyko, testai baltutėliai 😢 Ryt tiesiog iš formalumo atliksiu hcg. Dar turim du bandymus, tai tikiuosi kada nors pasiseks...
Aglaia parašė:
O gal tiesiog vėlai prikibo ir viskas gerai vystysis, esu nemažai tokių istorijų girdėjus. Labai jums to linkiu 🙏
As vis gi irgi tik is formalumo pakartosiu, nes siandien dariau testuka, jis dar blankesnis uz vakar, vadinasi hcg krenta..na, linkiu, kad kitas kartas butu sekmingas! O gal dar ir ryt suzinosit kazka gero🙏
Viltix parašė:
Deja, skaiciai nedziugina, hcg 22,5, liepe sestadieni kartoti, jeigu nebus dvigubo augimo, vadinasi biocheminis nestumas, kibo, bet nesivyste.. o kaip jus? Gal dare…
Parašykit, koks jūsų rezultatas bus šeštadienį. Pati prieš kelis mėnesius turėjau biocheminį, tai suprantu, ką tai reiškia.
gintaricka parašė:
Parašykit, koks jūsų rezultatas bus šeštadienį. Pati prieš kelis mėnesius turėjau biocheminį, tai suprantu, ką tai reiškia.
O ar daretes kokius nors tyrimus ar tiesiog toliau bandete? Mano daktaras, kaip suprantu, linkes tiesiog bandyti, kol pasitaikys tinkama snaigute...
Viltix parašė:
O ar daretes kokius nors tyrimus ar tiesiog toliau bandete? Mano daktaras, kaip suprantu, linkes tiesiog bandyti, kol pasitaikys tinkama snaigute...
Po biocheminio buvo psichologiškai sunku, tai nenorėjau iš karto FET darytis, bet sėdėti ir laukti irgi nesinorėjo. Pasidariau bendrą kraujo tyrimą, vitaminą D, dar Hcg (kad įsitikinčiau jog galutinai nukrito savaime), o pas vaisingumo gydytoją - tyrimą dėl lėtinio uždegimo ir implantacijos lango. Išsiiaškinau, kad mano implantacijos langas 6 dienos, o keldavo visada po 5. Aišku dar gali nesivystyti ir dėl genetinių pakitimų, bet Lietuvoje jų netiria.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai