Svajoklė777 parašė:
Oo wow o kiek jums kėlė?
1 blastute, 4bb 🙈
Svajoklė777 parašė:
Oo wow o kiek jums kėlė?
1 blastute, 4bb 🙈
Labuka parašė:
Sveikos, gal kuri domėjotės ir žinote kuri stipriausia labaratorija Vilniuje? Kažkaip šiandien susimaščiau ar klinika daug tur įtakos embronių kokybei.
Manau kad taip turi daug įtakos , vaisingumo klinikoj mum uzaugino tik 2 ir tik 3 d. Perejom i northway , daug geriau, kiek zinau ju stipriausia
Braskia parašė:
Manau kad taip turi daug įtakos , vaisingumo klinikoj mum uzaugino tik 2 ir tik 3 d. Perejom i northway , daug geriau, kiek zinau ju stipriausia
Dėkoju už atsakymą. idomu o kaip northway su santariškėmis jeigu lyginant.
Labuka parašė:
Dėkoju už atsakymą. idomu o kaip northway su santariškėmis jeigu lyginant.
Kai mes atlikom ivf tai santariskiu tuo metu mum sake kad silpniausia , o kaip yra istikruju nezinau 🤷♀️
Ramuma000 parašė:
Sveikos esu 5 dienos po įkėlimo pasirodė ryškus raudonas kraujas be jokių gleivių. Kraujo buvo nedaug ir nekraujavau nedaugiau nei 10 min. Gal kažkam pasitaikė?…
Buvo ir po to buvo persileidimas
Monika MIJ parašė:
Buvo ir po to buvo persileidimas![]()
Aš irgi apie tai pagalvojau. Ačiū už pasidalinimą.
Labas ! 💖
Vakar buvome ryte kardiolitose patvirtino nėštuma 6+2 širdelė plaka, jokio fizinio nieko neturėjus per ta diena vakare gulint jau einant miegot prasidėjo kraujavimas ir tikrai gausus nuvykusi į priimamaji patikrinus kaklelis ilgas pilnai užsivėręs, širdelė plaka 🙈 ar kuriai yra taip buvo kas čia ? Ar vyksta vistik valymasis ar dar yra šansu kad viskas bus gerai mes po šaldytų embrionų įsodinimo 🙏🏽 ligonineje paleido namie toliau crinon lubion ir gulimas režimas... dabar apmažėjas kraujavimas gulint ant paketo isvis nera kraujuko... bet ryte po nakties dar buvo 🙈
Kuciukas parašė:
Labas ! 💖
Vakar buvome ryte kardiolitose patvirtino nėštuma 6+2 širdelė plaka, jokio fizinio…
Kartais taip būna ir neaišku dėl ko, kaip mano atveju. Kartojosi pakraujavimai iki 9 sav., bet toliau nėštumas buvo lengvas iki pabaigos.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai