ojojoj parašė:
Gal kam hcg spalio 6? Kaip jaučiatės? Ar jaučiat ką nors?
Man, bet testas baltas ir jokių simptomų
ojojoj parašė:
Gal kam hcg spalio 6? Kaip jaučiatės? Ar jaučiat ką nors?
Man, bet testas baltas ir jokių simptomų
Žemuogių pievelė parašė:
Man, bet testas baltas ir jokių simptomų![]()
Tas pats... jau hcg pridaviau.
Žemuogių pievelė parašė:
<2deja
Tas pats
Sveikos, turim 3 saldytus mazylius, ir galvojam kad suneliui jau 4 metai bus , ir norim daryt fet , pas gyd buvau pries metus , nes norejau pasikalbeti , bet va tik dabar pasiryzom beto gyd pasake kad jau turetume bandyt jeigu norim nes greiciausiai bus ankstyva menopauze as mane , rezervas kiausidziu sumazejes stipriai. Kazkaip tada ji paminejo kad viska darys naturaliam cikle , tai reiskia kad nebus jokiu vaistu? O pries tai kokius tyrimus reikejo atlikti?
Braskia parašė:
Sveikos, turim 3 saldytus mazylius, ir galvojam kad suneliui jau 4 metai bus , ir norim daryt fet , pas gyd buvau pries metus , nes norejau pasikalbeti , bet va tik…
Man panaši situacija- vaikui jau 4 bus, turim dar 4 snaigutes. Pradėjom kelti, pirmas buvo natūraliam cikle- nepavyko. Antras- su estrofem ir progesteronu - irgi nepavyko. Dabar bus trecias bandymas. Tyrimu jokiu neatliko (kas buvo keista). Tik transferio dieną progesteroną pasižiūri.
Aš savarankiškai tyriausi Fe, feritiną, bendrą kraują, raudonukės antikūnus, skydliaukės hormonus.
Juoda letenėlė parašė:
Sia savaite turetu buti 7savaite, bet puslyte tuscia. Kada jums nutraukus progesterono vartojima prasidejo persileidimas?
Labai labai užjaučiu jus 🤍
Man neprasidėjo
po beveik 2sav. vykau į ligoninę medikamentiniui...
Wagamama parašė:
Labai labai užjaučiu jus 🤍
Man neprasidėjopo beveik 2sav. vykau į ligoninę medikamentiniui...
Aciu, jus taip pat uzjauciu, jog teko tai patirti. ❤️ Gal galite papasakoti kaip viskas vyko ligonineje?
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai