Viltix parašė:
O kada jums buvo įkėlijimas? Man hcg paskyrė po 9 d., o ne po 10 d., kaip dažniausiai skiria
19 dieną.
Viltix parašė:
O kada jums buvo įkėlijimas? Man hcg paskyrė po 9 d., o ne po 10 d., kaip dažniausiai skiria
19 dieną.
Gal kas pasakytų hcg 270.8 kai 10 diena po fet normalu? Kiek skaitinėju lyg norma ir aišku svarbiau ar dvigubėja. Bet kaip sunku sulaukt sekančio. Ypač kai žinai, kad toks ilgas kelias laukia. Tada laukiam scano, širdelės, genetinių. Siunčiu visoms stiprybės ir baby dust🥰❤️🫶🙏
Linamante parašė:
Geras, man tokiu laiku buvo 178
Ir jam jau 7 mėnesiukai❤️, taip? Super. Vadinasi mano irgi geras❤️
Viltix parašė:
Nepraraskit vilties, dar per anksti nusivilti, nes testai nieko dar ir nerodys, per anksti! Linkiu 27 d. sulaukt gražaus hcg🙏
Ačiū už palaikymą, aš mums visoms linkiu sulaukt tų džiuginančių skaičiukų ❤️
Hedgehog parašė:
Gal kas pasakytų hcg 270.8 kai 10 diena po fet normalu? Kiek skaitinėju lyg norma ir aišku svarbiau ar dvigubėja. Bet kaip sunku sulaukt sekančio. Ypač kai žinai, k…
Netgi labai puikūs skaičiukai! Sveikinimai! ☺️
Kažkas kitoje grupė buvo pasidalinęs tokia lentele, tai jūsų gerokai aukščiau vidurkio:
Aglaia parašė:
Ačiū už palaikymą, aš mums visoms linkiu sulaukt tų džiuginančių skaičiukų ❤️
Wow, ačiū. Jau ir gydytoja atrašė. Kartosiu trečiadieį. Belieka tikėt, kad dvigubės. 4 ivf. Kėlimų jau net nežinau kiek. Nesikabino nei karto. Buvo paskutinis fet, nes nebeliko blastučių. Buvau nusprendus paskutinis ir taškas. Vis tiek nepavyks, nes jau per 5 metus su daug geresnės kokybės nepavyko ir va tau.
Visoms linkiu nenuleist rankų. Jei tik žinotumėt kaip mane erzino šitie žodžiai. O dabar pati sakau, nes jie vis tik turi prasmę. Stiprybės visoms kuo didžiausios!!! 🫶❤️🙏
Hedgehog parašė:
Wow, ačiū. Jau ir gydytoja atrašė. Kartosiu trečiadieį. Belieka tikėt, kad dvigubės. 4 ivf. Kėlimų jau net nežinau kiek. Nesikabino nei karto. Buvo paskutinis fet, …
Manau jau galim jus sveikinti! Tikrai gražūs skaičiukai 😉😇
gintaricka parašė:
Manau jau galim jus sveikinti! Tikrai gražūs skaičiukai 😉😇
Ačiū labai! Tikiuosi dvigubės🙏❤️
Hedgehog parašė:
Wow, ačiū. Jau ir gydytoja atrašė. Kartosiu trečiadieį. Belieka tikėt, kad dvigubės. 4 ivf. Kėlimų jau net nežinau kiek. Nesikabino nei karto. Buvo paskutinis fet, …
O kokios kokybės buvo snaigytės? Labai įkvepianti istorija - labai sveikinu ir džiaugiuosi už jus ❤️
Zuzizy parašė:
O kokios kokybės buvo snaigytės? Labai įkvepianti istorija - labai sveikinu ir džiaugiuosi už jus ❤️
2bb ir 3bb. Todėl ir neturėjau labai vilčių. Bet va kabinasi mažulėlis kažkuris. ❤️
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai