adriuke parašė:
As dirbu be perstojo nuo 18 metų.
Šiuo metu gaunu 517 16 mėnesių. Neturincios stažo gaus 444 24 mėnesius lengva mate…
Manau, kad 444 suma dar dides kasmet😅👍💯
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįadriuke parašė:
As dirbu be perstojo nuo 18 metų.
Šiuo metu gaunu 517 16 mėnesių. Neturincios stažo gaus 444 24 mėnesius lengva mate…
Manau, kad 444 suma dar dides kasmet😅👍💯
Sveiki Ėmiau VPA 22men.Man VPA baigiasi 06 14, 06 15 turiu grįžti į darbą, tačiau galvoju pasiimti ne apmokamas atostogas. Kada Sodrai rašyti prašymą nutraukti išmoka ir kada vyrui rašyti prašymą, nes eis tuos 2menesius atostogų. Ar gerai suprantu, kad aš nutraukti turiu 14d o jis prašymą rašo 15d?Aciu.
Banga2021 parašė:
Sveiki Ėmiau VPA 22men.Man VPA baigiasi 06 14, 06 15 turiu grįžti į darbą, tačiau galvoju pasiimti ne apmokamas atostogas. Kada Sodrai rašyti prašymą nutraukti išmo…
Taip.
Laba, turiu pateikti prasyma del VPA, sodroje imsiu 18 men, o del darbo turiu klausima. I darba planuoju grizti, kai vaikui bus 20 men (VPA busiu visus 18 men kartu ir su vyro neperleidziamais ir dar pora menesiu), ar darbe imti 24 men ir po to galesiu anksciau grizti i darba (ar gali nepriimti anksciau i darba?) ar imti 18 men ir galesiu prasitesti (ar isvis galima prasitesti)?
juraosia parašė:
Laba, turiu pateikti prasyma del VPA, sodroje imsiu 18 men, o del darbo turiu klausima. I darba planuoju grizti, kai vaikui bus 20 men (VPA busiu visus 18 men kartu…
Darbe galima pratęsinėti kiek tik norite. Tiesiog iš naujo vis parašysit prašymą. Jei darbe imsit 24 mėnesius ir norėsite grįžti anksčiau, reikės ten parašyti prašymą prieš grįžtant. Tai galite visaip daryti.
Emma.vii parašė:
Sveiki, mani vpa baigiasi rugpjucio 6 diena, kai vaikui sueina 22 men, planuoju iskart eiti i darbo birza ir davar klausimas kada veliausiai tureciau iseiti i dekre…
Kad papultu bent diena i ismoku skaiciavima tiek i NGA, tiek i VPA, laikotarpis is ankstesniu atostogu.
Jolanta-K@J mama parašė:
Kad papultu bent diena i ismoku skaiciavima tiek i NGA, tiek i VPA, laikotarpis is ankstesniu atostogu.
Ar svarbu jog buvo išmoka, ar tinka ir išmokos?
Asturiusave parašė:
Tai ir negauna mažiau nei nurodyta tikrai![]()
Aš gaunu mažiau. 330 paskutinė išmoka buvo.
nematomaaa parašė:
Aš gaunu mažiau. 330 paskutinė išmoka buvo.
Tai už nepilną mėnesį tada gavote.Juk yra nustatytos išmokų grindys,mažiau gauti negalite,jei išmoka už pilną mėnesį.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai