A.Overling parašė:
tai bl** nesikeikus,aš bereikalo pasiėmiau trumpesnes atostogas sodroj?nes db gaunu 590,atostogos iki vaikui sueis 18men, minus du mėn kai tėvą išleisiu neperleidži…
Galima
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįA.Overling parašė:
tai bl** nesikeikus,aš bereikalo pasiėmiau trumpesnes atostogas sodroj?nes db gaunu 590,atostogos iki vaikui sueis 18men, minus du mėn kai tėvą išleisiu neperleidži…
Galima
Asturiusave parašė:
Galima
bet rašo minimali išmoka 560 neatskaičius mokesčių,tai ne visai teisingai,aš 590jau į rankas gaunu
bet rašo
A.Overling parašė:
Tai pas jus ne minimali gi ismoka.
A.Overling parašė:
bet rašo minimali išmoka 560 neatskaičius mokesčių,tai ne visai teisingai,aš 590jau į rankas gaunu
Tai vadinasi gaunate ne minimalią. Pratęsus vpa iki 24mėn sodra suskaičiuos skirtumą jums,kurį permokėjo.
Labadiena1 parašė:
Sveiki, jei būdama bedarbio statuse ir gaudama bedarbio išmokas pastoju, kaip skaiciuojasi mano VPA? Per paskutinius 10 metu visada dirbau, nesu buvusi bedarbio sta…
Iš paskutinių 12 mėnesių pajamų, iškyrus vieną mėnesį prieš VPA pradžią.
Asturiusave parašė:
Iš paskutinių 12 mėnesių pajamų, iškyrus vieną mėnesį prieš VPA pradžią.
Bet jei per juos 6 men dirbau, 6 men gavau bedarbio ismoka, kaip tada? Imti 6 men algas ir 6 men ismokas? Bet ismoka yra i rankas, o DU pries mokescius?
Labadiena1 parašė:
Bet jei per juos 6 men dirbau, 6 men gavau bedarbio ismoka, kaip tada? Imti 6 men algas ir 6 men ismokas? Bet ismoka yra i rankas, o DU pries mokescius?
Taip.
Na tai taip ir skaiciuojat, nedarbo draudimo ismoka ir popierinis atlyginimas.
Laba diena,
Prašau apšvieskite, tos kas tikrai žinote, dėl neperleidžiamų mėnesių. Neperleidžiamus mėnesius vyras planuoja imti rugpjūti ir spalį kai vaikui bus 1.1m ir 1.3m., mano darbdavys po mėnesį manęs į darba priimti nenori, nes mano vietoje yra žmogus su terminuota sutartimi. Vyras imti iš karto 2mėn taip pat negali, nes tada praranda darbo vietą. Sodroje aš vpa 18mėn., darbe- 24mėn. Sakykite ar tais mėnesiai kada vyras ims neperleidžiamas atostogas aš turiu apie tai informuoti darbdavį? Ar aš galiu tiesiog tuos mėnesius buti namuose ir negauti jokių pajamų o vpa susistabdyti tik sodroje? Iš darbdavio pusės- imk atostogas, bet jų imti nenoriu nes vaikui sukanka 2m liepą o darželis - rugsėji, tad tas atostogas noriu "pataupyti" adaptacijai. Padėkit susigaudyti šitame nesamonių labirinte🫣
Sigita_si parašė:
Laba diena,
Taip, turit, nes reikia nutraukti VPA ir tada imti apmokamas/neapmokamas atostogas arba i darba gristi. Negali abu tevai tuo paciu metu buti to pacio vaiko VPA.
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai