Puikiausioji parašė:
Jau dpo15? Ilgas ciklas būna? Dar nevėluoja mm? Linkiu dviejų juostelių 🩷
Ilgėja ciklas nuo progesterono man. Na bet va ir baigėsi ciklas. CD1 🥲
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįPuikiausioji parašė:
Jau dpo15? Ilgas ciklas būna? Dar nevėluoja mm? Linkiu dviejų juostelių 🩷
Ilgėja ciklas nuo progesterono man. Na bet va ir baigėsi ciklas. CD1 🥲
LoretaLu parašė:
Sveikos, merginos, prisijungsiu prie jūsų. Planavome vaikelį, atrodė, kad jau kažkas buvo pavykę šiandien penkta diena, kaip vėluoja, bet, deja, testukas blanko, o …
Užjaučiu
man irgi taip buvo šį mėn. Bet nenukabinkit nosies, pavyko kartą pavyks ir dar kartą
Ania5 parašė:
Užjaučiuman irgi taip buvo šį mėn. Bet nenukabinkit nosies, pavyko kartą pavyks ir dar kartą
![]()
Dėkoju už palaikymą 😊
Rainbow. parašė:
CD1 na ka pradedam is naujo.. kas su manimi?🤭
🙋♀️🙋♀️ me! Santykiu nebuvo ,ov praėjo tai ir tikėtis nėra ko 😀
LoretaLu parašė:
Sveikos, merginos, prisijungsiu prie jūsų. Planavome vaikelį, atrodė, kad jau kažkas buvo pavykę šiandien penkta diena, kaip vėluoja, bet, deja, testukas blanko, o …
👭
Labas rytas.
O kaip manot, kiek pastojimui daro įtakos svoris? Aš abu kartus pastojau pradėjus kudintis, ir numetus kelis kg pastodavau 😀 gal sutapimas, nes atrodo 5kg skirtumas neturėtų turėt didelę reikšmę. Aišku, tie 5kg ne nuo 60kg, realiai apie kartus pastojau sverdama apie 80kg
stay_positive parašė:
Labas rytas.
Aš bijau, kad turi... bijau, kad gal mano kiek mažokas svoris - 54 kg su 1,70 m, bet realiai atrodau kaip 50 kg nesverdama. Galvoju porą kg gal reik užsidėt, nu bet vasara 🙄 manau analogiškai su didesniu svoriu. Turbūt reik to sveiko balanso.
Puikiausioji parašė:
Aš bijau, kad turi... bijau, kad gal mano kiek mažokas svoris - 54 kg su 1,70 m, bet realiai atrodau kaip 50 kg nesverdama. Galvoju porą kg gal reik užsidėt, nu bet…
Pastojau sverdama 47kg, zinoma reik ziuret i kmi, o ne vien kg skaiciuka, jei kmi geras tai nemanau, kad turi.
Kada jusu testukas nusimato? Idomu labai ka atneš tas aukstas prg😄
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai