Rožyte24 parašė:
Nu ką merginos grįžtu vėl į planuojancias, šiandien 7 val pradėjo teplioti dar sulaksciau pas ginekologa ir deje deje persileidimas. Sudina visai nuotaika , nežinau…
Užuojauta, laikykitės. 🫂
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Nu ką merginos grįžtu vėl į planuojancias, šiandien 7 val pradėjo teplioti dar sulaksciau pas ginekologa ir deje deje persileidimas. Sudina visai nuotaika , nežinau…
Užuojauta, laikykitės. 🫂
Puikiausioji parašė:
Man tik sekmadienį bus 14dpo - kantriai laukiu. Nu kaip kantriai - visų TikTok video vien tik apie DPO6 tai tokia lengvai kvanktelėjus nu bet...
Mane šį kartą gelbėja atostogos 😅 o šiaip pastoviai tie video, bandymas pritempt kažkokius neštumo požymius... Norėčiau kaskart būt atostogose na arba jau pagaliau sulaukti teigiamo testuko 🥺 tai 15dpo, vis dar laukiu, bijau susigadinti atostogų nuotaiką. Nors ir vilčių šį kartą daugiau, nes tikrai buvo gana sekmingas skatinimas, 3 gražūs foliai užaugę
Rožyte24 parašė:
Užjaučiu, laikykitės🩶
Shinjiteiru parašė:
Mane šį kartą gelbėja atostogos 😅 o šiaip pastoviai tie video, bandymas pritempt kažkokius neštumo požymius... Norėčiau kaskart būt atostogose na arba jau pagaliau …
Jau dpo15? Ilgas ciklas būna? Dar nevėluoja mm? Linkiu dviejų juostelių 🩷
Puikiausioji parašė:
O ne 😞 o ne ne - labai gaila 🩷 laikykitės! O tirs kas kodėl?
Pirmas persileidimas tai nemanau
Rožyte24 parašė:
Pirmas persileidimas tai nemanau
Užjaučiu
Rožyte24 parašė:
Neaišku kaip buvo testo dieną šiandien HCG 22, kažkaip reiks sugyventi, merginos , kurios eina link IUI po persileidimo tikriausiai laukiam kito ciklo ir vėl regist…
Laikykites❤️🥺
Rainbow. parašė:
CD1 na ka pradedam is naujo.. kas su manimi?🤭
Labas 👋 CD1 🤦♀️bet sis ir sekantis ciklas lieka naturalus, be skatinimu, nes nespeju pas gin nei dabar nei sekanciame cikle, tai galvoju ta planavima ir atideti ir pora ciklu pasidziaugti vasara 🌞 veliau turbut bandysim IUI
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai