BusKaipBus11 parašė:
Turiu du 😊 kazkaip buvau nusiteikus gimdyt ne veliau nei iki 37m, nors kazkada riba buvo iki 35, truputi prasiplete![]()
Man drogo keistai subėga..
O man jei viskas bus gerai su šiuo nėštumu gimdysiu 38m🙈🙉🙊
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBusKaipBus11 parašė:
Turiu du 😊 kazkaip buvau nusiteikus gimdyt ne veliau nei iki 37m, nors kazkada riba buvo iki 35, truputi prasiplete![]()
Great Mother parašė:
As apie Drogo dabar taip galvoju ir tikiuosi kad nebus melagiai jeigu kazka ir parodytu![]()
Turiu ir drogo kelis, nežinau, turiu vilties šį ciklą iki 10 dpo išlaukt, o gal ir iki 12 dpo ir tik tada gadint
Saulėtekis parašė:
Labai linkiu, kad viskas ir butu gerai🤞❤️ o jusu pirmasis vaikelis bus?
BusKaipBus11 parašė:
Labai linkiu, kad viskas ir butu gerai🤞❤️ o jusu pirmasis vaikelis bus?
Ačiū 🥰
Ne, aš turiu keturis vaikučius iš pirmos santuokos.
Bet su antru vyru bendrų vaikučiu neturime, tai nusprendėme pabandyti susilaukti, nors ilgai galvojome, dėl amžiaus dėl mažosios nes jei tėtis dabartinis vyras tai ji beprotiškai jį dievina nž kaip sureaguos į broli ar sese 🫣
BusKaipBus11 parašė:
Man šiemet 38 🤷🏻♀️
Saulėtekis parašė:
Ačiū 🥰
Ne, aš turiu keturis vaikučius iš pirmos santuokos.
Smagu, kad dalinates, man visada atrodo baisu daugiau nei du, nes viska suderinti daug sudetingiau 🙈 bet visada padrasina moterys, kurios turi daugiau vaikuciu ir vistiek planuoja 🥰
Great Mother parašė:
Man šiemet 38 🤷🏻♀️
As jei netureciau nei vieno ir virs 40 buciau pasiryzus gimdyti, jei tikslas butu du velgi ta riba platesne, bet kai tikslas visada buvo tureti du ir tik kartais sugrebzda mintis apie trecia, del to ir esu tokia pilna dvejoniu turet ar ne
arba su uzsibrezta riba iki kada megint 😊
BusKaipBus11 parašė:
Smagu, kad dalinates, man visada atrodo baisu daugiau nei du, nes viska suderinti daug sudetingiau 🙈 bet visada padrasina moterys, kurios turi daugiau vaikuciu ir v…
Pritariu, jei neturėčiau nei vieno amžiaus ribos aplamai nebūtų, gimdyčiau 50 ties, jei tik tada pavyktų
O dabar yra norimo amžiaus riba, tik pasislinksta vis.
norėjau iki 30-ties, bet jau nespėjau. Dabar iki 33..
BusKaipBus11 parašė:
Smagu, kad dalinates, man visada atrodo baisu daugiau nei du, nes viska suderinti daug sudetingiau 🙈 bet visada padrasina moterys, kurios turi daugiau vaikuciu ir v…
Pas mane buvo trys pametinukai ir jaunutė buvau ir paskui ketvirtas leliukas, mokslai, darbas, vaikai.. viskas įmanoma jei tik noro bus 🙂
Ania5 parašė:
Pritariu, jei neturėčiau nei vieno amžiaus ribos aplamai nebūtų, gimdyčiau 50 ties, jei tik tada pavyktų![]()
Tai va, man irgi jau ne karta slinkosi 🤭 isvis galvojau pirmaji turesiu iki 25 gimtadienio, o gyvenimas sudeliojo taip, kad tuo metu isvis dar neplanavom vaiku
Saulėtekis parašė:
Pas mane buvo trys pametinukai ir jaunutė buvau ir paskui ketvirtas leliukas, mokslai, darbas, vaikai.. viskas įmanoma jei tik noro bus 🙂
Cia tai isvis wow😮 🤩 Skamba kaip misija neimanoma 🫠
BusKaipBus11 parašė:
Tai va, man irgi jau ne karta slinkosi 🤭 isvis galvojau pirmaji turesiu iki 25 gimtadienio, o gyvenimas sudeliojo taip, kad tuo metu isvis dar neplanavom vaiku![]()
…
O pasirodo įmanoma 🤣
Na bet vyresnėliai tuoj 18metų, tada berniukams 16 ir 14 ir mažajai 10.
O ir gyvenimas susiklostė taip, kad esu antroje santuokoja ir norim bendro tai teko ryštis nors kada buvo 30m.sakiau jokiu vaikų daugiau 😅🤣
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai