Saulėtekis parašė:
Pagal mm 6+3 nieko nėra gimdoje tik gleivinė 20mm geltonkūnis ir gydytojos pasakymas, kad bandė kabintis, bet deja..
Vaje
patyriau ši dalyką tai žinau kaip sunku save surinkti ...
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Pagal mm 6+3 nieko nėra gimdoje tik gleivinė 20mm geltonkūnis ir gydytojos pasakymas, kad bandė kabintis, bet deja..
Vaje
patyriau ši dalyką tai žinau kaip sunku save surinkti ...
Saulėtekis parašė:
Ačiū merginos tikiuosi protas nepasimaišys visiškai.
As vis dar laukiu persileidimo... sustojo vystytis 6+4, dabar butu buve 7+4
Rožyte24 parašė:
Vajepatyriau ši dalyką tai žinau kaip sunku save surinkti ...
Ne tas žodis, antras pastojimas šiais metais ir baigtis abiejų ta pati ir net laikas tas pats beveik, kraujuoju aš jau pradėjau
ievaie parašė:
As vis dar laukiu persileidimo... sustojo vystytis 6+4, dabar butu buve 7+4
Užjaučiu, man jau pradėjo valytis..
Amami parašė:
Užjaučiu merginos, labai gaila 😔 man ir teko tai išgyventi, tik jau savaime neisejo issivalyt, darė abraziją, kai buvo 10sav praeitų metų birželį, dabar po truputį …
Užjaučiu, netektys baisu..
Po pirmos nelaimės išsityriau dėl krešėjimo sutrikimų, skydliaukės hormonų kur daro kraujo tyrimus, bendras kraujo tyrimas , feretinas, cukraus ir pn. Toliau nebežinau ko imtis
Saulėtekis parašė:
Užjaučiu, netektys baisu..
Po pirmos nelaimės išsityriau dėl krešėjimo sutrikimų, skydliaukės hormonų kur dar…
Man gydytoja sake kad po 3 persileodimu tik rimciau ziuri i problema 🙈🤷🏻♀️ tai va idomu, gal tavo gydytoja dar pati kazka parekomenduos. Na arba gal dar reik organizmui duot poilsio 🤷🏻♀️ bet as suprantu kad laukti tikrai nesinori 🫣
Great Mother parašė:
Man gydytoja sake kad po 3 persileodimu tik rimciau ziuri i problema 🙈🤷🏻♀️ tai va idomu, gal tavo gydytoja dar pati kazka parekomenduos. Na arba gal dar reik organ…
Mano sese po dvieju persileidimu siunte pas genetikus, tai nznau gal nuo gydytojos priklauso 🤷♀️
Great Mother parašė:
Man gydytoja sake kad po 3 persileodimu tik rimciau ziuri i problema 🙈🤷🏻♀️ tai va idomu, gal tavo gydytoja dar pati kazka parekomenduos. Na arba gal dar reik organ…
Na man dvi gydytojos leido bandyt toliau davė žalia šviesa tai ir pradėjome vėl planuoti..
Pas mane yra pakitimų kraujo, tai manau dabar mano kelias pas imunologa, kad atmesti automininius dalykus, arba juos ras ir gydyt...žiūrėsiu ka sakys dabar dėl planavimo ar sakys, kad atsitiktinis vėl
BusKaipBus11 parašė:
Mano sese po dvieju persileidimu siunte pas genetikus, tai nznau gal nuo gydytojos priklauso 🤷♀️
Aš tikiuosi, kad mus sius irgi nes ir dėl amžius nėra tiek to laiko ir norisi rasti priežastį..ir dar karta to išgyventi jėgų nėra
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai