Saulėtekis parašė:
Bet gi jūs jau ilgai laukiat, aš nesuprantu kažkokia nesąmonė..o tai ginekologė apžiūrėjo jus?
Va katik buvau priemime. Antradieni darys abrazija. Dvi savaites laukiu.. spaudimas nukritęs, savijauta kaip š
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Bet gi jūs jau ilgai laukiat, aš nesuprantu kažkokia nesąmonė..o tai ginekologė apžiūrėjo jus?
Va katik buvau priemime. Antradieni darys abrazija. Dvi savaites laukiu.. spaudimas nukritęs, savijauta kaip š
Sveikos, rašiau kitoje grupėje, bet ten manau ji jau neaktvyi.😬😀 Noriu patarimų. Mano ciklas 28-30. Pradėjau daryti OV testus pagal rekomenduojama dieną. Tik ne visos dienos nuotraukoje matosi. Šiandien buvo rausmų išskyrų, bet būna per vaisingas dienas kiekvieną mėn. Bet OV testai taip rodo. Ar čia dar tik artėja OV ar jau praleidau? Darau pirmąkart. Ir ar tikrai programėlėje šioje tiksliai rodo kada pikas? 
Nr.1 planuotoja parašė:
Sveikos, rašiau kitoje grupėje, bet ten manau ji jau neaktvyi.😬😀 Noriu patarimų. Mano ciklas 28-30. Pradėjau daryti OV testus pagal rekomenduojama dieną. Tik ne vis…
Man pikas visad būna, kai baigiasi vaisingos išskyros. Gal ir pas jus taip.
banfyčiau dar kelias dienas pasitestuoti
Vilnietė_10 parašė:
Man irgi kyla klausimai su ov testais, bet manau jau pikas?![]()
![]()
O pas jus tikrai pikas
pas mane šian irgi
Nr.1 planuotoja parašė:
Sveikos, rašiau kitoje grupėje, bet ten manau ji jau neaktvyi.😬😀 Noriu patarimų. Mano ciklas 28-30. Pradėjau daryti OV testus pagal rekomenduojama dieną. Tik ne vis…
Pas jus dar tik bus, po kelis kart per diena darot, tai nemanau, kad praleidot 😊
Vilnietė_10 parašė:
Man irgi kyla klausimai su ov testais, bet manau jau pikas?![]()
![]()
Pas jus jau tikrai pikas 😊
Sveikos, merginos, jungiuosi prie Jūsų. Nesam turėję problemų su pastojimu, pirmas vaikas "užkibo" su antru bandymu. Tai kažkaip galvojau, kad ir su antru panašiai bus. Bet jau 4 bandymai, du iš jų kabinosi, turėjau ryškėjančius testus, bet va jau antrą kartą blyškėja testai ir prasideda MM. Gal patarsit nuo kokių tyrimų pradėti?
Vilnietė_10 parašė:
Ačiū merginos, tai dabar ryte jau yra taip, tad vadinasi ov kaip ir šiandien turi vykti?Nes jau blankesnė, nei vakar vakare.
Taip, ov šiandien
Pas mane matyt pikas buvo naktį, nes dar ryte labai ryškus buvo, o dabar nublanko
Galėsim kartu dpo skaičiuot
Nr.1 planuotoja parašė:
Dariausi ir ryte ir dabar per pietus. Pagal skaičius jau kyla. Tai ar gerai galvoju, kad gali būti šiandien vakare arba rytoj jau pikas? Tik tada jau reikalais užsi…
Reikalais reikia užsiimti kol dar ryškėja, paskui kai pikas, ir dieną - dvi po. Paskui jau per vėlu pastojimui
tai kadangi jau pas jus ryškėja, reikalais pradėkit užsiimt
Eva_m parašė:
Sveikos, merginos, jungiuosi prie Jūsų. Nesam turėję problemų su pastojimu, pirmas vaikas "užkibo" su antru bandymu. Tai kažkaip galvojau, kad ir su antru panašiai …
O pas ginę nebuvot? Pradėčiau nuo apsilankymo ir apžiūros
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai