wayda parašė:
Sveikos. Man 41. Turiu dukryte, kuriai 12 metu. Neatsimenu nei nėštumo, nei po gimdymo kelių metų. Buvo labai sunkus ir varginantis laikotarpis.
Nueikite pas psichologą
wayda parašė:
Sveikos. Man 41. Turiu dukryte, kuriai 12 metu. Neatsimenu nei nėštumo, nei po gimdymo kelių metų. Buvo labai sunkus ir varginantis laikotarpis.
Nueikite pas psichologą
Gruodis24 parašė:
Nueikite pas psichologą![]()
Ačiū - net nepagalvojau.
wayda parašė:
Ačiū - net nepagalvojau.
Kažkas man uždėjo vėliavėlę, bet aš rimtai. Kai laukiausi ir po gimdymo duodavo man ne vieną testą. Po vieno buvau nuvaryta pasišnekėti. Bet taip iki kabineto durų kol priims :)) nematau tame nieko blogo, ypač jei yra nerimo.
wayda parašė:
Suprantu ir palaikau. Aš irgi labiau pasimetusi negu laiminga ir del mano amžiaus, ir del dar vieno vaiko kaip čia viską pavešim🙈 Bet vyras sako, na, mes kartu, didieji jau nemaži, užauginsim ir dar vieną ☺️
Gruodis24 parašė:
Kažkas man uždėjo vėliavėlę, bet aš rimtai. Kai laukiausi ir po gimdymo duodavo man ne vieną testą. Po vieno buvau nuvaryta pasišnekėti. Bet taip iki kabineto durų …
Na, del psichologų, tai nzn.. o jei nustatys, kad depresija, kad mama nepasiruošus ir dar pan., tai dar visokias vaikų teises iškvies. Šitoje sistemoje geriau niekam nesiskųsti, kad sunku ir apsimesti, kad viskas gerai, deja...
Gaja parašė:
Suprantu ir palaikau. Aš irgi labiau pasimetusi negu laiminga ir del mano amžiaus, ir del dar vieno vaiko kaip čia viską pavešim🙈 Bet vyras sako, na, mes kartu, did…
Psichologu yra privaciam sektoriuj labai nemazai, jie netvi esveikata neraso, viskas labai konfidencialu. Jeigu reiks galiu pasidalinti vienos kontaktais, parasykit privaciai.
Gaja parašė:
Suprantu ir palaikau. Aš irgi labiau pasimetusi negu laiminga ir del mano amžiaus, ir del dar vieno vaiko kaip čia viską pavešim🙈 Bet vyras sako, na, mes kartu, did…
Labai gražiai parašėte - net šyptelėjau ☺️ manau viskas bus gerai, ačiū už palaikymą 🙏
Gaja parašė:
Ks nustatyts? Jie nenustatinėja ar mama pasiruošus. Žinote konkrečių atveju ar tiesiog BBŠ?
Gaja parašė:
Na apsimesti, kad viskas gerai, kai iš tikro nėra - pats blogiausia patarimas ever. Kiek pogimdyvinės depresijos atvejų, kuomet simptomai pasireiškia dar nėštumo metu... jei taip visos ir apsimetinėtų, statistika būtų kraupi. Ne be sovietiniais laikais gyvenam, dabar nesunkiai galima gauti pagalbos tiek mokamos, tiek nemokamos. Slėpti, kad jautiesi blogai, abejoji ir pan. - blogiausias dalykas, kurį gali sau, šeimai ir vaikui padaryti.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai