Cacharel parašė:
Bet ir privačiai ne visos klinikos priima, čia jau kaip kur
Nu taip, prilauso nuo klinikos ir gydytojo.
Cacharel parašė:
Bet ir privačiai ne visos klinikos priima, čia jau kaip kur
Nu taip, prilauso nuo klinikos ir gydytojo.
smelio kopos parašė:
Esu nevilty, 🙄, aišku čia smulkmė, bet nu negaliu kai pastoviai primena man mano metus, 🙈, arba to amžiaus žmonės,, kartais rūpi pasakyt ką nors, bet esu taktiska i…
Kas nutiko?
Na apie mano nėštumą žino tik vyras, sesuo ir mano ginekologė
. tai net neįsivaizduoju kokios bus reakcijos darbe ir giminėje....
smelio kopos parašė:
Esu nevilty, 🙄, aišku čia smulkmė, bet nu negaliu kai pastoviai primena man mano metus, 🙈, arba to amžiaus žmonės,, kartais rūpi pasakyt ką nors, bet esu taktiska i…
O kiek jums metu? Nes as kai dvynuku laukiausi, jau 39 buvo, tai daug kas dziaugesi, buvo pora senyvo amziaus moteriskiu kurios burbejo, km cia man to reikia, nes jau turiu paaugusias dukras, bet as kazkaip nekreipiau demesio, nes seniai svajojau ir labai norejau dar vaikuciu, tai man tos ju kalbos tik juokino, nes as joms atsakydavau, kad cia dar ne paskutiniai mano vaikai😄
Musyte36 parašė:
Kas nutiko?
Na apie mano nėštumą žino tik vyras, sesuo ir mano ginekologė![]()
![]()
. tai ne…
Esmė tame kad gyvenam ne Lt, ir turim tokius kaip draugus pazistamus, kurie visalaik nu taikius proga man primena tai ir aš gal ta darysiu tokius metuose, mane tas jau erzina, na aš apie savo nėštumą pasakiau šią savaitę motinai, net gailejaus kad pasakiau 🙈🙈🙈, aišku tokios reakcijos ir tikejais, bet...
Gaja parašė:
O kiek jums metu? Nes as kai dvynuku laukiausi, jau 39 buvo, tai daug kas dziaugesi, buvo pora senyvo amziaus moteriskiu kurios burbejo, km cia man to reikia, nes j…
Na dvyniai gimė kai man buvo 37, o dabar 40 ir bats, neplanuotai net ne galvotai dar vienas 🙈, labai gerai prisimenu kai gimė dvyniai visi, dauguma kreivai žiūrėjo į mane, tokiam amžiuje 🙈🙄, bet vis atsakydavau nors ir 40 🙈🙈, bet yra kaip draugai kurie irgi dabar laukiasi dvynių, tai vis man užmeta to amžiaus žmonės, arba tokiuose metuose, man jau nebepatinka
smelio kopos parašė:
Na dvyniai gimė kai man buvo 37, o dabar 40 ir bats, neplanuotai net ne galvotai dar vienas 🙈, labai gerai prisimenu kai gimė dvyniai visi, dauguma kreivai žiūrėjo …
smelio kopos parašė:
Na dvyniai gimė kai man buvo 37, o dabar 40 ir bats, neplanuotai net ne galvotai dar vienas 🙈, labai gerai prisimenu kai gimė dvyniai visi, dauguma kreivai žiūrėjo …
Gal tokiems draugams reikia tiesiai aiskiai pasakyti, kad tau nemalonu, kai amzinai tas amzius pabreziamas. Jei tikri draugai, tai supras, o jei nesipras, tai tiek tu draugu...
Gaja parašė:
Gal tokiems draugams reikia tiesiai aiskiai pasakyti, kad tau nemalonu, kai amzinai tas amzius pabreziamas. Jei tikri draugai, tai supras, o jei nesipras, tai tiek …
Tai va aš ir galvoju, ar jiem pasakyt, ar sumažint bendravimą
smelio kopos parašė:
Tai va aš ir galvoju, ar jiem pasakyt, ar sumažint bendravimą
Jetau, o kokie čia jau metai, tie 40! Reikia tik džiaugtis už mamytę, kad pavyko pastoti ir linkėti sklandaus nėštumo, o ne amžių prikaišioti. Aš, žinokit, nėštumo metu turbūt apmažinčiau bendravimą, kad neapsikraučiau blogomis emocijomis.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai