Saulėtekis parašė:
Nežinau ar tyzenhauzus ar i Antakalni..
Ir labai norėčiau pakliuti pas moterį o ne vyra pasimetus aš
Priims. Važiuokit kur arčiau
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Priims. Važiuokit kur arčiau
Saulėtekis parašė:
Jau nesvarbu pas ką papulsit svarbu kad apžiuretu🙏
Saulėtekis parašė:
Pasiskambinau į vgn po pokalbio net važiuoti nesinori..pasakymas galit atvažiuoti apžiūrai bet mažas nėštumas tai gulėkit ir skysčių gerkit susilaikys tai susilaiky…
ijunkit durniu ir vaziuokit, nesvarbu kas ka galvos, kad ir ka sakys.
Saulėtekis parašė:
Pasiskambinau į vgn po pokalbio net važiuoti nesinori..pasakymas galit atvažiuoti apžiūrai bet mažas nėštumas tai gulėkit ir skysčių gerkit susilaikys tai susilaiky…
O ne, tikiuosi kad nebus vel ta pati istorija 😭
Bet gal labai nestresuok dar, gal senas koks kraujas valosi? Patarti del vaziavimo ar likimo namuose negaliu, nes pati nezinau kaip elgciausi. Kiek savaiciu tau?
Saulėtekis parašė:
Vaziuokit ir viskas neturi teisės išvaryt
Saulėtekis parašė:
Aš vykau tiesei i priėmimą iš darbo kaip man taip nutiko ,niekas nepasakė nuvykus jog nepriims nes mazai laiko ir t.t nors buvo 5-6 sav tik .Apziurejo ir paskyrė pasidaryti hch poto vel atvykti su atsakymu pas tą pačią ginekologe kur budejo i jos kabineta..Laikykites💛
Great Mother parašė:
As pabandziau 8dpo vakare testuka, nu baltas. Bet dzin dar 4 turiu 🙈
8 dpo dar daugumai nerodo, nuo 9 dpo tikimybe jau daug didesne😊
Man ryt 11 dpo, tai ryte paskutini pasidarysiu ir fsio
Ania5 parašė:
Gal ir antakalnis priimtų, nežinau. Man ginė sakė važiuot į VGN, minėjo nevažiuot į santariškes. O antakalnio gal neminėjo nes toli.
Kodel i santarus nevaziuot? Kelis k vaziavau su praeitu nestumu anksti gan, iskart priimdavo
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai