Dairamar parašė:
Ikelkit, as sugebu matyt visur viska 🤣 pažiūrėsiu
😂😂😂 as ir pati visur matau😂😂😂 bet sitam deje neiziurejau😂😂
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįDairamar parašė:
Ikelkit, as sugebu matyt visur viska 🤣 pažiūrėsiu
😂😂😂 as ir pati visur matau😂😂😂 bet sitam deje neiziurejau😂😂
Dairamar parašė:
Suerzinot, nuėjau iki vaistinės.
Kasetinis nejautrus... ir aišku žinoma nelabai ir šlapimo turėjau 🤣
Jei jau ant kasetinio matosi , o jis ne iš jautriausiu testų , belieka Jus pasveikinti 🥰🌸
Mano va kasetinis , turėjau užsilikusį vieną , sakau sunaudosiu šiaip ,mm vėluoja 6-7 d , kraujas neštumą rodo , bet kasetinis vistiek silpnai nusidažes 🙈😀
Mano-Fėja parašė:
Iskuiciau is siukslines🙈🤭🤭🤭
Aš nematau
Mano-Fėja parašė:
Ilgai ziurint gaaaal kazkas... sunku pasakyti.
Bet kaip taip mokat gerai nufotkinti, is arti ir raiskiai, man nepavyksta niekaip
Ania5 parašė:
Aš nematau![]()
Nemaciau ir as🤭🤭
FoxLady parašė:
Ilgai ziurint gaaaal kazkas... sunku pasakyti.
Bet kaip taip mokat gerai nufotkinti, is arti ir raiskiai, man nepavyksta niekaip …
Tiesiog su kamera pritraukiu tel laikydama auksciau🤷♀️ ne visada siaip graziai nusifotkina😂 kartais is kokio penkto karto tik pavyksta😂
Mano-Fėja parašė:
As tai žinoma matau 😆
Smurfetta3 parašė:
FoxLady kaip jums sekasi po Ovitrelle? Ar bandėte testuotis dar rodo likučius? Man vis maudžiau pilvo apačią jaučiu sunkumą 🙄 šiandien 8d.kaip suleidau. Vakar dar t…
Pries pora psl meciau testus, leidausi 08.01 o man siandien dar teberodo Ovitrelle :/
Foto sunkiai matosi, bet gyvai dar matosi tikrai blankios juosteles, o is sios pakuotes testai praeitus ciklus baltuteliai buvo
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai