BusKaipBus11 parašė:
Mano sese po dvieju persileidimu siunte pas genetikus, tai nznau gal nuo gydytojos priklauso 🤷♀️
Jūsų sesės istorija įkvepianti..
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBusKaipBus11 parašė:
Mano sese po dvieju persileidimu siunte pas genetikus, tai nznau gal nuo gydytojos priklauso 🤷♀️
Jūsų sesės istorija įkvepianti..
ievaie parašė:
As vis dar laukiu persileidimo... sustojo vystytis 6+4, dabar butu buve 7+4
Savaitę laukia ? Užjaučiu.
Sunlady parašė:
Ai nea, visasa viena budavaunera ten tu zmoniu. Nebent kokia viena atvykusi gimdyti
Aš esu buvus tik tuose skyriuose, kur planiškai paguldo, arba kai vyksta vėlyvas persileidimas ten guli, tai ten tikrai nebuvo daug žmonių.. o kai puseserė ten gimdė, tai tikrai gimdančių buvo ir nemažai. O aš gydytojos su kraujavimu 16 sav laukiau kelias valandas priėmime, nes buvo daug gimdančių. Tai matyt kaip išpuls
Pati ten nevažiuočiau daugiau.
Rožyte24 parašė:
Šiandien 9 CD ov testas jau toks šįkart kad anksti
Jau galima pradėti kibti į darbus
Rožyte24 parašė:
Savaitę laukia ? Užjaučiu.
Pas gydytoja buvau treciadieni, sake laukti kol prasides savaiminis.. rytoj skambinsiu, kad kazka tegul daro, tas laukimas ir buvimas tokioj stadijoj... kancia kazkokia
ievaie parašė:
Pas gydytoja buvau treciadieni, sake laukti kol prasides savaiminis.. rytoj skambinsiu, kad kazka tegul daro, tas laukimas ir buvimas tokioj stadijoj... kancia kazk…
O jus is kokio miesto? Jei Kauno tai kol dirba i mazyli prasykit siuntimo, su tabletem iskatins valymasi.
ievaie parašė:
Pas gydytoja buvau treciadieni, sake laukti kol prasides savaiminis.. rytoj skambinsiu, kad kazka tegul daro, tas laukimas ir buvimas tokioj stadijoj... kancia kazk…
Čia pasišaipymas iš žmogaus tiek fiziškai tiek emociškai..kaip man ir vakar ligoninei pasakė tai į darbą galite eiti kraujuosit kaip per mm.
O kad aš šiandien lipu sienom ir iš vc išeiti negaliu spazmai ištisai
Vilnietė_10 parašė:
Saulėteki, didelis apmaudas ir palaikymas, linkiu atrasti jėgų, čia sunku žodžiais nusakyti...![]()
Ačiū
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai