Amami parašė:
Vajei čia atskiras mokslas su tais OV 🫣 jei nepavyks ši mėnesį tai kogero reiks bandyti išmokti ir man
Bieko sudėtingo, jei teks, tikrai perprasit
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAmami parašė:
Vajei čia atskiras mokslas su tais OV 🫣 jei nepavyks ši mėnesį tai kogero reiks bandyti išmokti ir man
Bieko sudėtingo, jei teks, tikrai perprasit
Ania5 parašė:
Aš kol kas net po du nedarau į dieną. Laukiu KB išskyrų, va tada reikia jau dažniau pagadint
Jau išskyros pas mane 3d kaip KB ir va testai neigiami😵💫
Rainbow. parašė:
Jau išskyros pas mane 3d kaip KB ir va testai neigiami😵💫
Nors meluoju šiandien jau ramiau bet atgal dvi dienos tai tikrai buvo daug.. nu žodzių .. tebunie kol ov testu daug turiu pagadinsiu tikiuosi kitam ciklui pirkti neprireiks🫶
AsSaSG parašė:
Sveikos. Sakykit, ar ura koviniku grupe? Aciu
Kiek mačiau yra privati ir ne privati. Ieškokit Forume 2027
Rainbow. parašė:
Kiek mačiau yra privati ir ne privati. Ieškokit Forume 2027
Ačiū
Rainbow. parašė:
Nors meluoju šiandien jau ramiau bet atgal dvi dienos tai tikrai buvo daug.. nu žodzių .. tebunie kol ov testu daug turiu pagadinsiu tikiuosi kitam ciklui pirkti ne…
Kiek skaičiau, paskutinę dieną kai yra KB arba dieną po to, kai baigiasi ir yra OV diena. Man būna taip - kelios dienos KB, tada nurimsta ir išryškėja testai. Šiandien pamačiau pirmas KB, nustebau, nes ankstoka.. tai nuo ryt dažniau ov testus darysiu
Aš irgi vis dar "gaudau ov" kažkoks keistas šis ciklas nesuprantu, arba jau praleidau, arba dar vyks... pirmadienį ginė sakė jau yra folikulas ovuliacija pagal programėles visur skirtingai, testai irgi keistai vieną kart ryškiau kitą kart blankiau, kažkoks pasimetimas. Pirmadienį rodė ryškiausiai, dabar atrodo blankt pradėjo nors programėles rodo kad vyks dar (23-24 mėnesio diena) bet testai Lh visai to nerodo... nesuprantu 😵💫 nors ir testuotis vėlai gan pradėjau, gal praleidau kažkaip 😩 bet darbai atliekami tai gal taip bent pataikysiu 🥲😄
Vilnietė_10 parašė:
Įdomu, kurios testuojasi ov testais, ar sutampa su vaisingų dienų skaičiuokle TD? ar ne?![]()
Nevisada, kartais +- 1 diena
man nedutampa, nes jis ima ciklo vidurki, tarkim 30 dienų vidurkis. Pas mane ov būna 18 dieną, ir tada 12 dienų dpo skaičiuoju. O kalendorius rašo kad ov bus 16 diena ir reiks 14 dpo skaičiuot.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai