Snieguolė. parašė:
Sveikos! Trečiadienį turėtų būti mm, dariausi ankstyvuosius nėštumo testus. Deja, neigiami... Įtariu jau šį ciklą nurašyti? Ar yra kam buvę, jog testas (net ansktyv…
Man irgi 10 dpo, testas baltas😥
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSnieguolė. parašė:
Sveikos! Trečiadienį turėtų būti mm, dariausi ankstyvuosius nėštumo testus. Deja, neigiami... Įtariu jau šį ciklą nurašyti? Ar yra kam buvę, jog testas (net ansktyv…
Man irgi 10 dpo, testas baltas😥
Snieguolė. parašė:
Man taip buvo
Ankstyvieji nieko nerodė 13dpo, ciklą nurašiau visiškai. Prieš miegą nusiprausiau, tepuosi kūno kremą - galvoju speneliai kažkokie tamsesni nei visada. Turėjau likusį patį paprasčiausią pigiausią testą - nu ir parodė teigiamą su vakariniu šlapimu (nors ankstyvasis ryte nieko nerodė). Kitą kartą tikrai net nešvaistyčiau pinigų ankstyviems testams ir šiaip nelabai vertinčiau rezultatą taip anksti.
Sveiko, man šiandien 11dpo bandysiu vakare pasidaryti nėštumo testą, nes kitaip nutraukiu progesterona ir laukiu mm ;) po Ovitrelle 13d.vakar vakare jau nieko nedariau nes dienos metu buvo beveik baltas, vos vos max įžiūrėti reikėjo 🥺 kraujo tyrimui šiandien nesvarsčiau pinigų, liko paskutinis testas namuose 😄o nauja siunta bus tik savaitės pabaigoje
tai šiandien jei dar kažkas bus įžiūrima tai bandysiu ryt kraują priduoti 🙄
Smurfetta3 parašė:
Sveiko, man šiandien 11dpo bandysiu vakare pasidaryti nėštumo testą, nes kitaip nutraukiu progesterona ir laukiu mm ;) po Ovitrelle 13d.vakar vakare jau nieko nedar…
Aš tai kažkaip labai lyginu su tuo neseniai buvusiu biocheminiu neštumu ir labai pamenu simptomus, elektrą per krūtis, apetita, nugaros maudimą.. O šiame cikle nieko panašaus, tai kažkaip turiu nuojautą, kad šis ciklas bus nurašytas
Sveikos , ar buvo kas su pirmu nėštumu naudojo letrozole, o antra kart pastojo natūraliai ?
Skaitinėju kad organizmas keičiasi pas moteris ir nebūtinai rekia vėl skatinti , bet kolkas 3 ciklai ir nieko 😢 galvoju vėl matyt reikės pas daktarus eit, nors mėnesinės reguliarios , lh pagaunu .. nebežinau 😢 praėjo 6 metai nuo pirmo nėštumo
Dairamar parašė:
Ta prasme? Kaip ?
Jei gerai suprantu jusu atsakymas hcg <2,3?
Nesuprantu. Rytoj kartociau krauja
Dairamar parašė:
Ta prasme? Kaip ?
Bleemmm, bet kaip toks ryškus gali būti, na tikrai kraujui patikėčiau. Arba kartočiau dar kartą. O čia testas šiandienos ar bandėt kitą?
Her997 parašė:
Jei gerai suprantu jusu atsakymas hcg <2,3?
Testas penktadienio, kraujas šiandienos
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai