Nainaa parašė:
Labas rytas,merginos. Ar matote teste ką nors? Man atrodo čia ta netikra,gal jūs daugiau pakomentuosit. Nes nuo viršaus matosi lyg dažai subėgt norėjo,bet ji labiau…
Kiek dpo?
Nainaa parašė:
Labas rytas,merginos. Ar matote teste ką nors? Man atrodo čia ta netikra,gal jūs daugiau pakomentuosit. Nes nuo viršaus matosi lyg dažai subėgt norėjo,bet ji labiau…
Kiek dpo?
FoxLady parašė:
Livsane jau senokai vaiduokliauja![]()
Bet iš tiesų, tai kaip gaila.. man jie vusad taip patiko.. ir nuolaidos benų vaistinėj
tai kas beliko iš gerų? Drogo?
Ania5 parašė:
Bet iš tiesų, tai kaip gaila.. man jie vusad taip patiko.. ir nuolaidos benų vaistinėjtai kas beliko iš gerų? Drogo?
Drogo juosteles man dar nebuvo sumelave
Easyhome taip pat, turiu ju dabar, nors cia temoje buvo kam brokuoti pasitaike. Bet ju lt nera pirkti
Ania5 parašė:
Bet iš tiesų, tai kaip gaila.. man jie vusad taip patiko.. ir nuolaidos benų vaistinėjtai kas beliko iš gerų? Drogo?
Man tai easy home nėra melave,aš jau nebepirmas kartas iš amazono užsisakau ir ov ir nt testus nėra pavede dar o iš lt buvau amedi ankstyva nusipirkus srovini na tai su dukra laaabai anksti parode vaiduokli gal 5 d iki menesiniu irgi pasitvirtino man
Blackblackmagic parašė:
kelinta dpo?
Oi man dar ne po o iki ovulecijos dienos 😀
Po mm cd 13
Saulėtekis parašė:
Oi man dar ne po o iki ovulecijos dienos 😀
Po mm cd 13
ai nu tai tada pykina gal del kazko kita
FoxLady parašė:
Kiek dpo?![]()
Spėju 15-16dpo. Nes nesekiau testais,ir jaučiau,kad vėliau vyko nei rodė programėlė
Nainaa parašė:
Spėju 15-16dpo. Nes nesekiau testais,ir jaučiau,kad vėliau vyko nei rodė programėlė
o tai kada sirgt turit?
Ania5 parašė:
Jeigu Lietuvoj pirkt nėr kur - man netinkanusipirkau drogo kitam kartui. Pirkau ov testus iš sheino nu ir prigrėbiau kažkokius nematytus NT testus. Dabar jų net…
Shein NT kol kas visi man sh kiek bandau, tik va tos raudonos juosteles buvo geros kuriu deja jau seniai neberandu pirkti
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai