Blackblackmagic parašė:
o tai kada sirgt turit?
Vakar,šiandien. Šiom dienom žodžiu
Blackblackmagic parašė:
o tai kada sirgt turit?
Nainaa parašė:
na kita testa pasidarysit ir matysit.
Ania5 parašė:
Jeigu Lietuvoj pirkt nėr kur - man netinkanusipirkau drogo kitam kartui. Pirkau ov testus iš sheino nu ir prigrėbiau kažkokius nematytus NT testus. Dabar jų net…
tai siuncia i Lietuva amazon aba iherb tik va nebent per brangu tada jo suprantama
FoxLady parašė:
Shein NT kol kas visi man sh kiek bandau, tik va tos raudonos juosteles buvo geros kuriu deja jau seniai neberandu pirkti
Nu vat sugundė tas, kad nematyti visiškai. Bet taip, juos darant reikia visad turėt omeny, jog melagiai.
Blackblackmagic parašė:
tai siuncia i Lietuva amazon aba iherb tik va nebent per brangu tada jo suprantama![]()
Neįsivaizduoju net, kiek kainuoja, tai negaliu pasakyt per brangu ar ne
žinoma, kad labiau patinka kai kuo pigiau, gaila mėtyt pinigus į tuščius testus
Ania5 parašė:
Nu vat sugundė tas, kad nematyti visiškai. Bet taip, juos darant reikia visad turėt omeny, jog melagiai.
Va tokie. Tik nežinau kaip pats testas atrodo. Tokius užmačiau pirmą kartą
Ania5 parašė:
Va tokie. Tik nežinau kaip pats testas atrodo. Tokius užmačiau pirmą kartą![]()
Man sitie nera melave ne kartelio per 5 metus:). Is aliexpress isvis papigiai gaunasi. Ir nzn, bet man labai anksti islisdavo kai kazkas bande kabintis. Siuo metu balta balta kur daraisi 8-9dpo.
Sweet chili parašė:
Bitute testai dar patikimi man asmeniškai nėra buvę sumelave, bet jie nejautrus 20miu. Kaip tik šiuo metu yra gintarinėje vaistinėje nuolaida, juostelės po 58ct, ka…
as apie bitute irgi girdejus kad neblogi. pazistama dares tai jos neapgavo
ashi parašė:
Man sitie nera melave ne kartelio per 5 metus:). Is aliexpress isvis papigiai gaunasi. Ir nzn, bet man labai anksti islisdavo kai kazkas bande kabintis. Siuo metu b…
O kaip jie atrodo? Nu kokios spalvos galas? Vis galvoju, gal tokie patys kaip jau naudojau, tik kitoj pakuotėj
Kiek esu dariusi bitutes, nemata jokių išdžiūvimu, jeigu nėra ir nieko nematysi 👌
Tai užsisakiau aš jų 😆
Pradėjau kaupti, tikėkimės jog neprireiks tiek testų, kiek turėsiu 😆
vitaminų atsargų užsisakiau taip pat. Labai laukiu rudens, pradėsim planuoti. Labai jau ilgai laukiu😅
Reikia dar daug ką pasitikrinti ir susiremontuoti sveikata 🤭 tai jau laikas pradėti judėti ties tuom 👌
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai