Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu

Labai skanios ir lazdelės su maskarponės ir kietojo sūrio įdaru. Jas galima valgyti kaip užkandį arba patiekti prie salotų, sriubos ar kitų patiekalų.
Jums reikės:
- 500 g sluoksniuotos mielinės tešlos;
- 150 g maskarponės sūrio;
- 100 g kietojo sūrio;
- 2 skiltelių česnako;
- pagal skonį druskos, pipirų;
- 1 kiaušinio aptepimui.
Gaminimas:
- Maskarponę sumaišykite su kietuoju sūriu, smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
- Pusę tešlos plonai iškočiokite, ant jos paskirstykite sūrio mišinį, uždenkite antru tešlos lakštu. Supjaustykite juostelėmis.
- Kiekvieną juostelę laikydami už abiejų galų susukite.
- Juosteles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
- Juosteles kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje iki kol gražiai apskrus, apie 15-20 min.