Česnakinis majonezo padažas
New Africa | Shutterstock.com
Šis lengvai pagaminamas padažas puikiai tinka prie vištienos, žuvies, kebabams. Skanu kaip mirkalas bulvių traškučiams ar daržovių lazdelėms. Galima naudoti ir sumuštiniams, lavašo suktinukams.
Jums reikės:
- 2 šaukštų grietinės;
- 2 šaukštų majonezo;
- 1 skiltelės česnako;
- žiupsnelio pipirų.
Patarimas: padažą galima pagerinti smulkintais krapais, petražolėmis, rukolos lapais, citrinos sultimis.
Gaminimas:
- Grietinę ir majonezą sumaišykite.
- Įmaišykite spaustuku perspausto ar smulkiai sutarkuoto česnako ir įberkite pipirų pagal skonį, permaišykite.
- Palikite šaldytuve 5-10 min., kad nusistovėtų skoniai.
- Prieš tiekdami permaišykite.