Česnakinis majonezo padažas

Česnakinis majonezo padažas New Africa | Shutterstock.com

Šis lengvai pagaminamas padažas puikiai tinka prie vištienos, žuvies, kebabams. Skanu kaip mirkalas bulvių traškučiams ar daržovių lazdelėms. Galima naudoti ir sumuštiniams, lavašo suktinukams.

Jums reikės:

  • 2 šaukštų grietinės;
  • 2 šaukštų majonezo;
  • 1 skiltelės česnako;
  • žiupsnelio pipirų.

Patarimas: padažą galima pagerinti smulkintais krapais, petražolėmis, rukolos lapais, citrinos sultimis. 

Gaminimas:

  1. Grietinę ir majonezą sumaišykite.
  2. Įmaišykite spaustuku perspausto ar smulkiai sutarkuoto česnako ir įberkite pipirų pagal skonį, permaišykite. 
  3. Palikite šaldytuve 5-10 min., kad nusistovėtų skoniai. 
  4. Prieš tiekdami permaišykite.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.