Lina22 parašė:
as neplanuotai 41 pastojau kosmosas negalvojau kad imanomasunku buvo nuspresti, ka cia daryt, bet po biski pilva tik auga auga
manau susitvarkysiu
![]()
Sveikinu!
Lina22 parašė:
as neplanuotai 41 pastojau kosmosas negalvojau kad imanomasunku buvo nuspresti, ka cia daryt, bet po biski pilva tik auga auga
manau susitvarkysiu
![]()
Sveikinu!
Lina22 parašė:
manau susitvarkysiu
![]()
Tai kaip tik matau ir dukrytę turit, tai kartu auginsit mažąjį žmogutį 🥰
Lina22 parašė:
siandien buvau kaip tik echo, fantastika kaip ji/jis ten juda, svarbiausia, kad viskas gerai, bet nipt vis tiek darysiu![]()
As irgi vis mastau gal daryti Nipt. Bet tiek klaidingų jų dabar prisiskaičiau 🙈 ir klaidingai teigiami, ir klaidingai neigiami, ir net lytį suklysta. Tai vis tiek nepatikima. Bet na, gal kaip dar vieną tyrimą, kad jau viską ištirti
Gaja parašė:
As irgi vis mastau gal daryti Nipt. Bet tiek klaidingų jų dabar prisiskaičiau 🙈 ir klaidingai teigiami, ir klaidingai neigiami, ir net lytį suklysta. Tai vis tiek n…
O tai nesiuntė pas genetiką, kad spėliojate?
Tūla parašė:
Kodėl neįmanoma? Dėl jūsų žilos senatvės?
Visokiu atveju gi buna, nera taisykles kad jau visos moterys pastoja 40+, kiek daug atveju kai jaunos turi nevaisingumo problemu ir negali pastoti nuo 20m amziaus, palaimintos tos kurios vaisingos tikrai ilga moters amziu, ne visoms tai duota
Fauna-TVTB parašė:
Visokiu atveju gi buna, nera taisykles kad jau visos moterys pastoja 40+, kiek daug atveju kai jaunos turi nevaisingumo problemu ir negali pastoti nuo 20m amziaus, …
Žinoma, tačiau ten rašė, kad "negalvoja, kad įmanoma, ir kosmosas." Tai turi lytinių santykių ir pastoji, kol nėra menopauzės. Koks čia kosmosas. Kas dėl vyresnio amžiaus, persileidimai pastojus vyksta dažniau nei dvidešimtmetėms. Man tai kosmosas, kaip moterys save nurašo. Čia mažuma tokių. Fb paskaitykite moterų grupėse. Ten su įvairiais pareiškimais, kad 32-35 m jau per vėlu.
Gruodis24 parašė:
O tai nesiuntė pas genetiką, kad spėliojate?
Siuntė, tai eisiu pas genetikus ir vvt prasysiu, bet iki to laiko taip toli, tai ir galvoju ar dar daryti 10sav.Nipt ar kantriai laukti 13 sav.genetikų...
Gaja parašė:
O kiek mūsų šiuo metu čia laukiasi ? Gal galit pasikartoti ar naujai prisistatyti, jei kas tik seka temą? Nes neseniai pradejau čia žiūrineti, tai ne visas žinau ☺️…
terminas per mano gimtadieni liepos 21, man bus 45metai☺️
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai