Rovela parašė:
Diskusija perkelta iš kitos temos
Man irgi įdomu ko atsisakėte?
Viršsvorio kol kas neturiu ir nėštumų daugiau neplanuoju
Rovela parašė:
Diskusija perkelta iš kitos temos
Man irgi įdomu ko atsisakėte?
Viršsvorio kol kas neturiu ir nėštumų daugiau neplanuoju
Sveikos, apsilankiau nesenai pas ginekologę kitą visai, nauja pabandyti, ir ji man sako, kad pas jus viena kaip ir policistine kiaušidės, ciklas reguliarus, jokių skaumų ar pnš nėra simptomų, kiti du daktarai pas kuriuos lankiausi, nei vienas nesakė, kad pas mane jos kažkokios ir pažiūrėjau ką iš seniau rašė, kad viskas normoje.. tai kaip čia taip gali būti?
Happywife parašė:
Sveikos, apsilankiau nesenai pas ginekologę kitą visai, nauja pabandyti, ir ji man sako, kad pas jus viena kaip ir policistine kiaušidės, ciklas reguliarus, jokių s…
Kiek man pasakojo ginekologe, tai priklauso nuo kiekvieno ciklo. Pas mane irgi budavo viena kart policistines, kita kart normalios, kita kart vel policistines. Ir abejojau gydytoju kompetencija, bet veliau viena paaiskino, kad tas vaizdas priklauso nuo ta cikla veikianciu visu lyt hormonu tiesiog. Tai pvz ta menesi kai atrodo policistines, gali but padidinti lh fsh ir pns, o kitakart kai normaliai atrodo kiausides - tyrimai gali but normalus. Na kazkas tokio.
Laukiugandro parašė:
Kiek man pasakojo ginekologe, tai priklauso nuo kiekvieno ciklo. Pas mane irgi budavo viena kart policistines, kita kart normalios, kita kart vel policistines. Ir a…
Na įdomiai... liepė ateiti kitą mėnesį iš kart po mėnesinių.